Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewi, będzie chyba baba z tego wniosek:) takie mdlosci... Choc ja cicho wierze w chłopczyka:) dzis w biedronce tesciowa kupiła mi książkę z przepisami niskoweglowodanowymi. Takie dania proste, lekko pospolite ale i desery...byly tez o przepisach bez glutenu i inne. Nakupila mi wszystkiego z tego tygodnia prientalnego. Mąż dzis przywiezie z kuchni świata świeże krewetki i ciezarna ma raj w domu!!!
Bylam w laboratorium. Mocz. Krew.crp ...ciekawe jak tamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 08:03
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma znaczenie czy chlopak czy baba. U mnie wsrod znajomych te z chlipcami zle orzechodzily i te z dziewczynami tez. Wydaje mi sie nawet ze te z Chlopcami gorzej.
A mnie wyszlo wczorajsze obzarstwo na wadze. Mialam dzien ze caly czas bylam glodna i na noc siw nawpierdalalam... Eh... Zostaje tydzien scislej diety ;p ale przynajmniej dobrze mi bo mialam taka zachcialnke ciazowa ;p
Madziulla gratulacjeewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mialam objawiow ;p i to o niczym nie swiadczy. Moja mama cale 3 ciaze nie miala zadnych objawow a moja ciotka miala tylko przy drugim dziecku. Kolezanka pracowala do samego rozwiazania prawie bo poza brzuchem nie miala objawow. Wszyscy maja zdrowe dzieci
Lozeczko wstawie ale musze najpierw ogarnac bo mam tam nie maly burdel.
To bedzie chujowy dzien... Przynajmniej tak sie zapowiada. -
nick nieaktualnyCiri wczoraj był Blue Monday dziś już musi być dobry;)
Dzięki, czasem się zastanawiam czy w większości dziewczyny mają takie ciężkie objawy (mam na myśli fioletowa stronę) czy czasami tak szukają i wyolbrzymiają czy tylko ja jestem taki dziwoląg. -
nick nieaktualnyTo dzis bedzie gorszy dzien ;p najpierw waga, teraz mi nie dobrze na wszystkie zapachy, do tego wizyta w toalecie dosc dluga. I w ogole chujowo....paluszki mam znow tak mega spuchniete.
Co do fioletowej to tam wyolbrzymiaja. Co prawda je teraz na koncowke zagladam tam i sie udzielam i widze ze im blizej donoszonej tym bardziej sie uspokaja sytuacja ale wczesnien to myslalam de polowe dziewczyn tam ubije codziennie cos albo i dwa razy dziennie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Policzylam dziewczyny na marcowkach tez nas ponad 100 plus te co byly na poczatku i stracily wiec chyba 100 to taka norma.
Oh nie... Ja sie dusze w saunach zadnej parowki i innych takich.
Sauny nie zalecam absolutnie, ja też nie mogę, ciśnienie mi zaraz skacze. -
nick nieaktualny