Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My też nie lubimy oglądać filmów na laptopie, ale mamy w miarę duży monitor, który dodatkowo podłączamy pod kompa
jeśli kiedykolwiek kupimy telewizor to tylko dlatego, że mój mąż bardzo chce i po to by oglądać na nim filmy
telewizja jako tako nie jest mi potrzebna, a mojego od poniedziałku do piątku nie ma
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Littleladybird, kciukam
Ja walcze, zeby spakowac torbe do szpitala... obawiam sie, ze jak ja spakuje, to wczesniej dziec zdwcyduje zwolnic mieszkanko...littleladybird lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia wrote:Littleladybird, kciukam
Ja walcze, zeby spakowac torbe do szpitala... obawiam sie, ze jak ja spakuje, to wczesniej dziec zdwcyduje zwolnic mieszkanko... -
No właśnie nie wiem. Bo w sumie co on mi powie. Jutro mam donoszoną wiec sie nie boje. Mały fika aż milo. Właśnie wbaluszyl kolano na 2 cm i mi tak sterczy. Co do monitora to mąż ma taki duży do kompa bo jak projektuje to program musi caly rozwinąć i wszystkie te opcje wiec do filmów sie nada ale wole w kinie i przed ciaza staraliśmy sie chodzić do kina raz na 2-3 tygodnie. Ale jestesmy raczej fanami książek i muzyki niz filmów:) bo ja lubię tylko te z Leonardo:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 12:58
-
Baronowa_83 wrote:To tak nie dziala;). Jak juz będziesz miec wszystko to akurat dziecku przestaje sie spieszyc
my w trakcie remontu i przeprowadzki i musi przed porodem to skonczyc. I poki co, wszystko sie przeciaga... wiec ta torba moze byc przyczyna szybszego powodu wyjscia...
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Eliza K.vel Picja wrote:No właśnie nie wiem. Bo w sumie co on mi powie. Jutro mam donoszoną wiec sie nie boje. Mały fika aż milo. Właśnie wbaluszyl kolano na 2 cm i mi tak sterczy. Co do monitora to mąż ma taki duży do kompa bo jak projektuje to program musi caly rozwinąć i wszystkie te opcje wiec do filmów sie nada ale wole w kinie i przed ciaza staraliśmy sie chodzić do kina raz na 2-3 tygodnie. Ale jestesmy raczej fanami książek i muzyki niz filmów:) bo ja lubię tylko te z Leonardo:P
Oglądałaś Zjawę z Leonardo ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eliza K.vel Picja wrote:Najlepiej to mi opowiedzcie caly. Swintuchy
. Tyle to z zajawki mozna wyciągnąć.
Ja skyszalam ze nominacja do Oscara to sporo za dużo za t rolę