Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:Ewi a gdzie dokłądnie? bo mój mąż jedzie tam w przyszłym tyg w delegację, chciałam sie z nim zabrać, ale chybą się boję
Kobiet aleczyła sie najpierw w szpitalu w sedziszowie mlp, a potem w rzeszowie w szpitalu i tam zmarła. Spoko ja mieszkam na podkarpaciu
-
nick nieaktualny
-
A w tym czasie na powiklania po zwyklej grypie zmarlo?? Tyle ze ze zwyklej grypy nie da sie zrobić niusu nakrecajacego spirale sprzedaży, wiec trzeba się chwycić świńskiej.
-
nick nieaktualnyByłam na wizycie, lekarz próbował rozwikłać moją pomyłkę w datach usg. Chyba ciąża jest młodsza o 3 dni, ale podobno nie powinnam się tym przejmować. Czy oni wyliczając to biorą pod uwagę późne owulacje?
Wyniki ok. Te ketony to prawdopodobnie z głodu, może być cukrzyca, ale raczej nie w moim przypadku. -
3 dni to pikuś. Zagnieżdzenie jest od 8 do 12 dnia po ovu wiec juz na wstępie może byc rozjazd. Takze przez przypadek sobie nic nie wkrecaj;)
U mnie bylo 12 dni niz z okresu wybikalo, wiec u mnie liczą z usg. Przy 3 dniach to jest prawie idealnie więc możesz z om liczyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny