Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Picja pisałaś kiedyś ze dorwalas fajne książki w biedronce o gotowaniu i zdrowym odżywianiu. Ja dziś po lekarzu wstąpiła na zakupy żeby mąż dopiero w piątek mógł iść. I u mnie dopiero teraz te książki się pokazały. Ja kupiłam kuchnia bez chemii no i może być ciekawa
moze jak mi się "kasa będzie zgadzać" kupie kuchnie bez glutenu czy jakoś tak się to nazywało
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Serowe? Pisalas tu juz jakiś przepis? Ominęło mnie coś?
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:Zglupiala. A G to chyba obsrany z rozkoszy leży. Moj to by chyba jeczał cos o niebie i aniolach:)
Przeciez ja z tego zjem pewnie z jednego paczka i kilka faworkow, reszta pojdzie dla takich fajnych klientow ale i tak wiekszosc G zje
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Tak wlasnie jest
Przeciez ja z tego zjem pewnie z jednego paczka i kilka faworkow, reszta pojdzie dla takich fajnych klientow ale i tak wiekszosc G zje
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ormalnie tez bym s ie jarała i wpierdzielała ile sie da. ALE dzis nic z tych rzeczy nie ma. bo na smazone i słodkie mnie odrzuca. a sama ekstra poczków nie bede miec kiedy robic. czas wstac ogarnąć się oijechac na badania a potem do pracy. :DD
Od kiedy jestem w ciąży mój kot mnie unika dopiero dzisiaj sam przyszedł do mnei sie milićWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 06:32
-
Daj znac jak będą juz wyniki:) ja w środę mam ostatnia wizytę. Dzis mamy pelne 37 tygodni. Ciaza oficjalnie donoszona. Zaczynamy powoli 38
a za równe 14 dni jadę na oddział. Orzesz....q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 06:40
ewi0808 lubi tę wiadomość