Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dokładnei Picja- mega sa takie prywatne ale na nfz przychodnei hehe
Paznokcie zawsze miałam ładne twarde i nadal tak zostało. włosy zrobiły mi się strasznie suche i wypadają. A cera hm.. wysypuje mi twarz troche pryszczami ale nie ma tragedii. no ale wczesniej już dawno nei miałam pryszczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle macie słodkości. Ja mam kupcze. Ja dziś mam chyba najgorszy dzień. Wstałam rano i po 5 minutach musiałam położyć się.jeszcze raz, bo zmęczyłam się tym, że wstałam;) teraz siedzę w pracy do 18 i zasypiam.
ja witamin nie biorę, bo szukam takich z małymi tabletkami, bo naprawdę nie potrafię połykać dużych. Męczę się przy tym jak kot wypluwający kłaczka:)
Ewi ile płaciłaś za pappa, mam już o tym myśleć a.nie wiem o co chodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na wynik badania Pappa czeka się różnie nawet 7 dni zależy od labolatorium.
Test Pappa z krwi najwcześniej można wykonać od 11 tygodnia ciąży. Więc jak pójdziesz tydzień przed wizytą czyli w 12 tygodniu ciąży będzie w porządku. Musisz zapytać ile się czeka na wyniki w labolatorium.
-
nick nieaktualnyTeraz bedziesz miala. Ale jak Ewi wczesniej mowila niektorzy maja krew najpierw potem usg inni najpierw usg potem krew.
Magdziulla ja tez miqlwm niemalne skierowanie na usg a jak poszlam do przychodni wyslali mnie do lekqrza ktory ma uprawnienia do prenatalnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:18
-
nick nieaktualny
-
Ciekaawe narobilaś mi smaku
)
Madziulla a Ty chodzisz prywatnie czy na nfz do lekarza?
Bo jeśli chodzisz na nfz to test pappa z krwi zrobisz za darmo dopiero po usg jezeli lekarz stwierdzi ze sa do tego jakieś wskazania. Jeśli robisz dla swojej wiedzy dla pewnośći to musisz zapłącić z własnej kieszeniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ja chodzę prywatnie w Luxmedzie mam kartę pzu. Mi mówił gin żebym podjęła decyzję oodnośnie tego pappa i po usg mogę podjąć decyzję, w sensie w zależności od tego jak wyjdzie usg. Sama nie wiem.
Och tak strasznie mi się spać chce:/ -
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:CIRI ! Ty jak nic urodzisz na dniach. Mowie Ci:-)
Aaaa w ogole to wlazlam na wage i moje obzarstwo ani gramem sie nie odbilo na wadze! Jak to sie stalo?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:48