X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki za badanka!

Ja juz bym chciala w przyszlym tygodniu urodzic. Najbardziej sie boje ze dotrwam do terminu porodu i ze wzgledu na ta wielkosc dziecka im szybciej tym lepiej.
    Moja mam tak sie ostatnio przejela ze zdecydowala ze wezmie 5 dni urlopu jak tylko urodze... Z jednej strony sie ciesze ze w razie "W" bedzie mogla wpasc ale boje sie ze bedzie chciala te 5 dni u mnie siedziec ;p

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri może tak być zwłaszcza jak ma daleko do Cb

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie nie ma ;p 1,5godz autobusem. Ale spoko z moja mama to latwo sie zalatwia. ;p najwyzej sie obrazi na kilka dni ;p

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Ciri. To ze ciaza donoszona to nie znaczy ze nie będzie lepiej jak sobie posiedzi jeszcze w bebzonku:( może nie będzie aż tak duza

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wierze 3 lekarzom ktorzy mowili ze lepiej zebym urodzila w polowie lutego .

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja tam wierze 3 lekarzom ktorzy mowili ze lepiej zebym urodzila w polowie lutego .
    twoje dziecko wie lepiej :)
    także nie nakręcaj się na połowę lutego, bo cię czekanie będzie wkurzało.
    mój był z 42 tygodnia, a ważył 3,5 czyli standardowo :)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro Ci lekarze tacy cwani na ten luty to czemu nie wywolaja? Nie rozumiem czasem lekarzy. Cos by bylo lepiej ale najlepiej jakby z nieba spadlo

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wloasnie chcieli wywolywac, przeciez mowilam ze cesarka albo wywolywanie. Zobaczmy na nasteopnej wizycie w szpitalu co powiedza.

Czekanie tam czekanie, jak urodze w marcu tez bedzie dobrze tylko boje sie ze wtedy to jak przekrocze termin to od razu mnie zapisza na ta pieprzona cesarke, a ze wzgledu na brak faceta przy sobie to mega nie chce...

A ten moj chlop mnie wkurza, nic nie zalatwilismy bo ten glupek nadal nie zalatwil dowodu wiec dopiero za jakies 2 tygodnie bede mogla pojsc do usc i to ojcostwo zalatwic i to tak w dobrych porywach bo maja miesiac na wystawienie dowodu.

Do tego jestem ciekawa czy dzis ten wniosek zalatwi czy znow jakas wymowke bedzie mial, a na caly weekend wyjezdza sobie na ryby.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zależy jaki szpital. też miałam wywoływane. sprawdzają jak przepływy, jak dojrzałe jest łożysko, jak ktg. Jak wszystko jest ok, to podają takie zastrzyki na wywołanie, jak nic nie da to robią próbę oxy. Jak to nic nie daje to dopiero cesarka.

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Tym co ja wybralam raczej cesarka jest ostatecznoscia... A mam tam chodzic na ktg gdzie wybralam.. zobaczymy...

Wszystkie slodycze rozdalismy :) Spakowalam dla najlepszych klientow :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NA PORODACH SIĘ NIE ZNAM :d
    Znalaząlm nową przychodnie i labolatorium w mojej mieścinie. ekstra bez kolejek, badania można zamówić i zapłcić z góry przez internet.
    I wyniki mogę odebrać przez inetrnet i jescze pisze konkretnie kiedy które beda podane. I ceny tańśze niż we wcześneijszym labolatorium.

Zajebiście.
    Teściowa kupiła pączki hehe

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a jak wasze paznokcie i włosy w ciąży ?
    jakie witaminki bierzecie?;p
    ja biore femibion, panokcie to zawsze miałąm przepiękne, a teraz obcięte do zera tak mi się zaczęły rozdwajać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da3776d3282b.jpg

No i są moje pierwsze paczki. I do tego ich zdrowsza wersja. Malo tłuszczu i mniej kalorii bo pieczone a nie smażone a w środku jest dzemik gruszkowy który robiłam jesienią ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia u mnie paznokcie to jedyna rzecz jaka w ciazy mialam piekne. Tak do 3 trymestru bo teraz strasznie sie rozdwajaja jak przed ciaza. Wlosy sie nie zmienily, tylko szybciej rosly te ktore wolalabym zeby ich nie bylo. Reszta roznicy nie zauwazylam.

Madziulla super! Juz jadlas? Dobre?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci ze nawet wyszły mi ;) trochę miaz kruszacy się w środku no ale to urok mąk bezglutenu. Na 2 raz musze więcej spoiwa dać. I nie bać się dać więcej dżemu. Bo bałam się ze mi będzie wyciekal bo tak kiedyś miałam przy innych ciasteczkach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo dzemu to nawet moglas uzyc jako spoiwa wymieszac z ciastem a potem opruszyc maka, tez takie kiedys jadlam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to już mam pomysł nie wpadłam na to za tydz w czwartek powtorka :D

ciri22 lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokcie bez zmian ale zawsze miaam twarde jak kaw.wlosy szybciej rosly i sa dużo grubsze i gęstsze. Pewnie jeden podmuch wiatru po porodzie i wylecą wszystkie. Cera jak marzenie. Skora na ciele sucha.

Alez fajne te dietetyczne paczki!

Ewi- świetna taka przychodnia. U siebie tez mam taka nowiutka. Malo kto wie ze to na nfz i kolejek zero. I pediatra i wszystko.

Ciri- a jak w końcu z ta sesja brzuchową?

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wlasnie musisz dodac tak zeby konsystencja byla w porzadku zeby za bardzo sie nie lepilo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakie witaminki bralyście?
    sam kwas foliowy ? czy z dodatkami ?:)

‹‹ 468 469 470 471 472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ