Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam kciuki za badanka!
Ja juz bym chciala w przyszlym tygodniu urodzic. Najbardziej sie boje ze dotrwam do terminu porodu i ze wzgledu na ta wielkosc dziecka im szybciej tym lepiej.
Moja mam tak sie ostatnio przejela ze zdecydowala ze wezmie 5 dni urlopu jak tylko urodze... Z jednej strony sie ciesze ze w razie "W" bedzie mogla wpasc ale boje sie ze bedzie chciala te 5 dni u mnie siedziec ;pewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja tam wierze 3 lekarzom ktorzy mowili ze lepiej zebym urodzila w polowie lutego .
także nie nakręcaj się na połowę lutego, bo cię czekanie będzie wkurzało.
mój był z 42 tygodnia, a ważył 3,5 czyli standardowo -
nick nieaktualnyNoo wloasnie chcieli wywolywac, przeciez mowilam ze cesarka albo wywolywanie. Zobaczmy na nasteopnej wizycie w szpitalu co powiedza.
Czekanie tam czekanie, jak urodze w marcu tez bedzie dobrze tylko boje sie ze wtedy to jak przekrocze termin to od razu mnie zapisza na ta pieprzona cesarke, a ze wzgledu na brak faceta przy sobie to mega nie chce...
A ten moj chlop mnie wkurza, nic nie zalatwilismy bo ten glupek nadal nie zalatwil dowodu wiec dopiero za jakies 2 tygodnie bede mogla pojsc do usc i to ojcostwo zalatwic i to tak w dobrych porywach bo maja miesiac na wystawienie dowodu.
Do tego jestem ciekawa czy dzis ten wniosek zalatwi czy znow jakas wymowke bedzie mial, a na caly weekend wyjezdza sobie na ryby. -
zależy jaki szpital. też miałam wywoływane. sprawdzają jak przepływy, jak dojrzałe jest łożysko, jak ktg. Jak wszystko jest ok, to podają takie zastrzyki na wywołanie, jak nic nie da to robią próbę oxy. Jak to nic nie daje to dopiero cesarka.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NA PORODACH SIĘ NIE ZNAM :d
Znalaząlm nową przychodnie i labolatorium w mojej mieścinie. ekstra bez kolejek, badania można zamówić i zapłcić z góry przez internet.
I wyniki mogę odebrać przez inetrnet i jescze pisze konkretnie kiedy które beda podane. I ceny tańśze niż we wcześneijszym labolatorium.
Zajebiście.
Teściowa kupiła pączki heheciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/da3776d3282b.jpg
No i są moje pierwsze paczki. I do tego ich zdrowsza wersja. Malo tłuszczu i mniej kalorii bo pieczone a nie smażone a w środku jest dzemik gruszkowy który robiłam jesieniąciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasiunia u mnie paznokcie to jedyna rzecz jaka w ciazy mialam piekne. Tak do 3 trymestru bo teraz strasznie sie rozdwajaja jak przed ciaza. Wlosy sie nie zmienily, tylko szybciej rosly te ktore wolalabym zeby ich nie bylo. Reszta roznicy nie zauwazylam.
Madziulla super! Juz jadlas? Dobre? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paznokcie bez zmian ale zawsze miaam twarde jak kaw.wlosy szybciej rosly i sa dużo grubsze i gęstsze. Pewnie jeden podmuch wiatru po porodzie i wylecą wszystkie. Cera jak marzenie. Skora na ciele sucha.
Alez fajne te dietetyczne paczki!
Ewi- świetna taka przychodnia. U siebie tez mam taka nowiutka. Malo kto wie ze to na nfz i kolejek zero. I pediatra i wszystko.
Ciri- a jak w końcu z ta sesja brzuchową? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny