Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liwia wszystko zjadła.
A ja wychodze z załozenia ze tyle kasy wydałam na testy badania, tabletki, witaminy, dietę, badania wizyty u gin że nie będe żałować kasy na dziecko. na tak ważne badania.
Wolałam zrobic przed zeby już na wizytę pójść z badaniami plus usg i się dodatkowo nie stresować do koeljnej wizyty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mi urosły piersi i kupiłam nowe ale tylko dwa. bo szkoda kasy mi wydawać i taknie wiem czy jeszczew trakcie trwania ciązy mi nie urosną a sądze ze urosną bo juz te nowe biustonosze robią mi się maławe. a potem i tak trzeba zinwestować w wygodniejsze i takie do karmienia
-
nick nieaktualnyMoj to sie ze mnie smieje bo tylko sutki i brodawki mi sie zmienily i sie smieje ze wygladaja jak u murzynki
A przy mojej jasnej karnacji to smiesznie wyglada
Wiecie co wam powiem? tak ostatnio siedzialam i sie zastanawialam ze juz bym chciala urodzic, ale z drugiej strony wiem ze bedzie mi brakowac tego stanu -
mi się jeszcze nie śpieszy
musze zacząć myslec nad upchaniem łóżeczka na czas przed remontem
a to będzie ciężkie zadanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tylko mamy zagracone mieszkanie. Mieliśmy robić mega remont przed porodem, ale się nie wyrobimy - miałam mieć kolejny pokój. a tak mam zgryz, jak co przestawiać (bo się nie da w sumie;/) żeby gdzieś zrobić miejsce dla dziecka/.
standardowo my. ciekawe czy kiedykolwiek się ogarniemy, bo mój mąż to taki mocno niebieski ptak jest -
nick nieaktualny