Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A:) no to może jeszcze nie będą na tyle obzarte i je zaskoczysz:).,.no dziewczęta...15 dni...za 15 dni o tej porze, bo na 10..., mam sie zgłosić na oddział...chyba czas ogarniać pokoik:) mężuch właśnie odkurza ściany i sufity, ja starlam kurz z karniszy i pomylam drzwi...i na tym moja inwencja sie kończy bo mam skurcze w krzyżu i macicy coraz bardziej regularne. Właściwie to od okolo 30 godzin mam skurcze. Ale to jeszcze nie to:)...pozbylam sie juz kwiatów z sypialni. Wymieniłam dywan na krotkowlosy, posprzątałam za listwami, zdjelam zasłony, wyczyscilam rolety, pozbylam sie zbednch poduszek z lozka. Narzuta odwiedzila pralnie, nie wiem co jeszcze zlecić pomocnikom:P
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Picja ja jutro jade
rano
Jakie lody? Ja tez chce!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:57
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Czemu sie pozbylas kwiatów?
No i większość to jakies toksyczne truciciele egzotyczne- po co ryzykować ze maly cos do dzioba weźmie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:56
-
też mam plany jak wszystko będzie dobrze w maju robić generalne porządki i mini remont na całym piętrze które zajmujemy. Tzn w jednym pokoju mieszkamy ale jak bąbel się urodzi to rozpanoszymy sie też w brata pokoju który wyleciał z rodzinnego gniazdka. Poki co nie chieliśmy mamie robić przykrości ze synek jej ukochany nie ma swojego pokoiku. a tak bedzie pretekst jeden pokój zrobimy dzienny a drugi sypialnia plus pokoik dziecięcy.
Picja też nie mam telewizora. tzn rodzice mają ale nie oglądalm już wieki no chyba że coś tam w necie)
Ale mam wilczy apetyt.
Zjadłam już rano owsiankę z owocami potem twarożek banan a już jestem znów głodna. jejku ale bym zjadła spaghetti albo bigosWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:31
-
nick nieaktualny
-
A mi raz tylko ktg zrobili wtedy co czop pdszedl. A juz do porodu nie będę miała ktg. Chyba ze po przyjęciu na oddział. I wiecie co. Bogu dziękuję za laserowa depilację. Ze nie musze z brzuchem tego robic bo zrobienie zamodzienie frencha na paznokciach stop dzis graniczylo z cudem!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam telewizor, bo lubię filmy. Ale przez 3 lata nie miałam telewizji
, a oglądanie filmów na laptopie jest fuj
a teraz oglądamy czasem mini mini i tv24. a tv mam z kabla internetowego. także kablwki jako takiej nie mam nadal
-
nick nieaktualnyA ja mam telewizje z ktorej calymi dniami nie korzystam i dopiero jak G przychodzi to ZAWSZE WLACZA WIADOMOSCI i oglada je na 5 kanalach!! i mnie wkurza jak nie wiem co... Obiad jemy a on musi miec wiadomosci... walcze z tym i nie daje rady... A TV robi za monitor wiec z kompa zwykle wieczorem jakis film ogladamy.
-
a to my mamy duży tv, ponad 40 cali:). także jest różnica przy oglądaniu, no i czytaniu napisów