X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj pączka?
    no to fajnei powodzenia z Urzędasami :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszce nie zaczelam robic :P Ide zobaczyc czy mam wszystko :D

Nooo mam nadzieje ze nie bedzie problemow w razie czemu damy im opakowanie paczkow :P

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może idźcie jutro:) to dopiero oszaleją na widok pączków:) dzis mogą nie docenić:)...hej...czy ja jestem tu jedyna ktora nie ma telewizora?!?!?

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży nie zjadłam ani jednego domowego paczka:( raz mama zrobila i musiałam ją biedną przegonić:( zapach smażonego w ciąży doprowadza mnie do spazmów jak truskawki na poczatku ciąży:( ale zrobiłam sobie blyskawiczne lody. Mniam....

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ja jutro jade :D rano :)

Jakie lody? Ja tez chce!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:45

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A:) no to może jeszcze nie będą na tyle obzarte i je zaskoczysz:).,.no dziewczęta...15 dni...za 15 dni o tej porze, bo na 10..., mam sie zgłosić na oddział...chyba czas ogarniać pokoik:) mężuch właśnie odkurza ściany i sufity, ja starlam kurz z karniszy i pomylam drzwi...i na tym moja inwencja sie kończy bo mam skurcze w krzyżu i macicy coraz bardziej regularne. Właściwie to od okolo 30 godzin mam skurcze. Ale to jeszcze nie to:)...pozbylam sie juz kwiatów z sypialni. Wymieniłam dywan na krotkowlosy, posprzątałam za listwami, zdjelam zasłony, wyczyscilam rolety, pozbylam sie zbednch poduszek z lozka. Narzuta odwiedzila pralnie, nie wiem co jeszcze zlecić pomocnikom:P

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu sie pozbylas kwiatów?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Picja ja jutro jade :D rano :)

Jakie lody? Ja tez chce!!
    Pol paczki mrożonych owocow( ten miks z jagodami, porzeczkami z biedry bo truskawki zle sie miksują) pól szklanki śmietanki 30%, 2 lyzeczki syropu z agawy. I mikser:) i pyszne lody Grycan w 30 sekund:) bez mrożenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:57

ciri22 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Czemu sie pozbylas kwiatów?
    bo mam same giganty a wiadomo jak jest ciepło to czasem ten bialy pleśniowy nalot sie robi na ziemi od kwiatów. Po co mi jakies mikroby:) przeniosłam do salonu:) juz dawno miałam to zrobić bo sama jestem alergiczką a to pomaga. No i nie mam czasu na mycie kwiatów ciągle a tu sie kurzy ze hohohoh. Ten pierwszy miesiąc dwa będę sterylna i oszalała na tym puncie a potem będzie Bral smoczek z podłogi:P

No i większość to jakies toksyczne truciciele egzotyczne- po co ryzykować ze maly cos do dzioba weźmie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:56

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam plany jak wszystko będzie dobrze w maju robić generalne porządki i mini remont na całym piętrze które zajmujemy. Tzn w jednym pokoju mieszkamy ale jak bąbel się urodzi to rozpanoszymy sie też w brata pokoju który wyleciał z rodzinnego gniazdka. Poki co nie chieliśmy mamie robić przykrości ze synek jej ukochany nie ma swojego pokoiku. a tak bedzie pretekst jeden pokój zrobimy dzienny a drugi sypialnia plus pokoik dziecięcy.

Picja też nie mam telewizora. tzn rodzice mają ale nie oglądalm już wieki no chyba że coś tam w necie :))

Ale mam wilczy apetyt.
    Zjadłam już rano owsiankę z owocami potem twarożek banan a już jestem znów głodna. jejku ale bym zjadła spaghetti albo bigos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:31

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi bigos u mnie czeka w zamrazalniku mozesz wpasc :P

To ja tak wczoraj mialam, dzis juz lepiej :)

Musze sobie KTG zalatwic.

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi raz tylko ktg zrobili wtedy co czop pdszedl. A juz do porodu nie będę miała ktg. Chyba ze po przyjęciu na oddział. I wiecie co. Bogu dziękuję za laserowa depilację. Ze nie musze z brzuchem tego robic bo zrobienie zamodzienie frencha na paznokciach stop dzis graniczylo z cudem!

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kazal robic bo odmowilam pojscia do szpitala z powodu cisnienia.

Noo ja przy ostatnim goleniu palec prawie stracilam :P

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    To może idźcie jutro:) to dopiero oszaleją na widok pączków:) dzis mogą nie docenić:)...hej...czy ja jestem tu jedyna ktora nie ma telewizora?!?!?
    Też nie mam :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pączki!!! Aaa oddam duszę!;)

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie jestem sama z tym telewizorem:)wiecie co...ja juz nie mogę wstawać. Te agedia. Od razu mam skurcze. Mimo no spy, i poczwórnej dawki lutriny

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zapraszam na paczki :D musze zaraz isc do pod prysznic i do sklepu bo maki na faworki mi zabraknie :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam telewizor, bo lubię filmy. Ale przez 3 lata nie miałam telewizji ;), a oglądanie filmów na laptopie jest fuj :)
    a teraz oglądamy czasem mini mini i tv24. a tv mam z kabla internetowego. także kablwki jako takiej nie mam nadal

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam telewizje z ktorej calymi dniami nie korzystam i dopiero jak G przychodzi to ZAWSZE WLACZA WIADOMOSCI i oglada je na 5 kanalach!! i mnie wkurza jak nie wiem co... Obiad jemy a on musi miec wiadomosci... walcze z tym i nie daje rady... A TV robi za monitor wiec z kompa zwykle wieczorem jakis film ogladamy.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to my mamy duży tv, ponad 40 cali:). także jest różnica przy oglądaniu, no i czytaniu napisów :)

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ