X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj pączka?
    no to fajnei powodzenia z Urzędasami :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszce nie zaczelam robic :P Ide zobaczyc czy mam wszystko :D

Nooo mam nadzieje ze nie bedzie problemow w razie czemu damy im opakowanie paczkow :P

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może idźcie jutro:) to dopiero oszaleją na widok pączków:) dzis mogą nie docenić:)...hej...czy ja jestem tu jedyna ktora nie ma telewizora?!?!?

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży nie zjadłam ani jednego domowego paczka:( raz mama zrobila i musiałam ją biedną przegonić:( zapach smażonego w ciąży doprowadza mnie do spazmów jak truskawki na poczatku ciąży:( ale zrobiłam sobie blyskawiczne lody. Mniam....

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ja jutro jade :D rano :)

Jakie lody? Ja tez chce!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:45

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A:) no to może jeszcze nie będą na tyle obzarte i je zaskoczysz:).,.no dziewczęta...15 dni...za 15 dni o tej porze, bo na 10..., mam sie zgłosić na oddział...chyba czas ogarniać pokoik:) mężuch właśnie odkurza ściany i sufity, ja starlam kurz z karniszy i pomylam drzwi...i na tym moja inwencja sie kończy bo mam skurcze w krzyżu i macicy coraz bardziej regularne. Właściwie to od okolo 30 godzin mam skurcze. Ale to jeszcze nie to:)...pozbylam sie juz kwiatów z sypialni. Wymieniłam dywan na krotkowlosy, posprzątałam za listwami, zdjelam zasłony, wyczyscilam rolety, pozbylam sie zbednch poduszek z lozka. Narzuta odwiedzila pralnie, nie wiem co jeszcze zlecić pomocnikom:P

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu sie pozbylas kwiatów?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Picja ja jutro jade :D rano :)

Jakie lody? Ja tez chce!!
    Pol paczki mrożonych owocow( ten miks z jagodami, porzeczkami z biedry bo truskawki zle sie miksują) pól szklanki śmietanki 30%, 2 lyzeczki syropu z agawy. I mikser:) i pyszne lody Grycan w 30 sekund:) bez mrożenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:57

ciri22 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Czemu sie pozbylas kwiatów?
    bo mam same giganty a wiadomo jak jest ciepło to czasem ten bialy pleśniowy nalot sie robi na ziemi od kwiatów. Po co mi jakies mikroby:) przeniosłam do salonu:) juz dawno miałam to zrobić bo sama jestem alergiczką a to pomaga. No i nie mam czasu na mycie kwiatów ciągle a tu sie kurzy ze hohohoh. Ten pierwszy miesiąc dwa będę sterylna i oszalała na tym puncie a potem będzie Bral smoczek z podłogi:P

No i większość to jakies toksyczne truciciele egzotyczne- po co ryzykować ze maly cos do dzioba weźmie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:56

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam plany jak wszystko będzie dobrze w maju robić generalne porządki i mini remont na całym piętrze które zajmujemy. Tzn w jednym pokoju mieszkamy ale jak bąbel się urodzi to rozpanoszymy sie też w brata pokoju który wyleciał z rodzinnego gniazdka. Poki co nie chieliśmy mamie robić przykrości ze synek jej ukochany nie ma swojego pokoiku. a tak bedzie pretekst jeden pokój zrobimy dzienny a drugi sypialnia plus pokoik dziecięcy.

Picja też nie mam telewizora. tzn rodzice mają ale nie oglądalm już wieki no chyba że coś tam w necie :))

Ale mam wilczy apetyt.
    Zjadłam już rano owsiankę z owocami potem twarożek banan a już jestem znów głodna. jejku ale bym zjadła spaghetti albo bigos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:31

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi bigos u mnie czeka w zamrazalniku mozesz wpasc :P

To ja tak wczoraj mialam, dzis juz lepiej :)

Musze sobie KTG zalatwic.

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi raz tylko ktg zrobili wtedy co czop pdszedl. A juz do porodu nie będę miała ktg. Chyba ze po przyjęciu na oddział. I wiecie co. Bogu dziękuję za laserowa depilację. Ze nie musze z brzuchem tego robic bo zrobienie zamodzienie frencha na paznokciach stop dzis graniczylo z cudem!

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kazal robic bo odmowilam pojscia do szpitala z powodu cisnienia.

Noo ja przy ostatnim goleniu palec prawie stracilam :P

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    To może idźcie jutro:) to dopiero oszaleją na widok pączków:) dzis mogą nie docenić:)...hej...czy ja jestem tu jedyna ktora nie ma telewizora?!?!?
    Też nie mam :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pączki!!! Aaa oddam duszę!;)

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie jestem sama z tym telewizorem:)wiecie co...ja juz nie mogę wstawać. Te agedia. Od razu mam skurcze. Mimo no spy, i poczwórnej dawki lutriny

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zapraszam na paczki :D musze zaraz isc do pod prysznic i do sklepu bo maki na faworki mi zabraknie :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam telewizor, bo lubię filmy. Ale przez 3 lata nie miałam telewizji ;), a oglądanie filmów na laptopie jest fuj :)
    a teraz oglądamy czasem mini mini i tv24. a tv mam z kabla internetowego. także kablwki jako takiej nie mam nadal

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam telewizje z ktorej calymi dniami nie korzystam i dopiero jak G przychodzi to ZAWSZE WLACZA WIADOMOSCI i oglada je na 5 kanalach!! i mnie wkurza jak nie wiem co... Obiad jemy a on musi miec wiadomosci... walcze z tym i nie daje rady... A TV robi za monitor wiec z kompa zwykle wieczorem jakis film ogladamy.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to my mamy duży tv, ponad 40 cali:). także jest różnica przy oglądaniu, no i czytaniu napisów :)

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ