Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dla zdrowia psychicznego nas wszystkich moje dziecko powinno szybko wyzdrowieć i iść do przedszkola
Ciekawe czy mi ktos mierzy szyjk. Bylam u 4 lekarzy i nikt sie o tym nie zająknął. -
nick nieaktualnyMoj od usg mierzy wlasnie dopochowa rozdzka i mowi ile mam, a prowadzacy tylko palpacyjnie sprawdza ale podobno to nie daje zadnych konretnych info poza tym czy twarta i czy nie ma rozwarcia bo dlugosci nawet mniej wiecej nie mozna zmierzyc.
Hahah ja dopiero jadlam a juz mi w brzuchu burczy ;p i tez bym cos zjadla ale nie wiem co
Mierze to cisnienie i mam miedzy 110-130 zawsze wiec spoko. A dolne max 80 -
nick nieaktualny
-
no ja miałam juz trzy. bo poszłam juz w piatym tyg w sumie tylko po recepte na dupka a gin zrobił usg jeszcze cos tam zobaczył na lewym jajniku i kazał przyjsc za tydzien na kontrole i potem kolejne. ogólnie kaze mi przychodzic na wizyty co trzy tygodnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo ja miałam jedno. ja też tak chcę. Jutro idę z wynikami i zdjęciem usg zobaczymy co powie. Ale gin na usg mówił, że pewnie w 12 tyg się widzimy. Ja chcę wcześniej. Wyjdę na nienormalną będę go o to prosiła? Mam kartę, więc ani jego ani mnie nic to nie kosztuje.
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:A mnie drażni ten ukryszony zab. Dobrze ze jutro dentysta.
-
Magdziulla wrote:Ooo ja miałam jedno. ja też tak chcę. Jutro idę z wynikami i zdjęciem usg zobaczymy co powie. Ale gin na usg mówił, że pewnie w 12 tyg się widzimy. Ja chcę wcześniej. Wyjdę na nienormalną będę go o to prosiła? Mam kartę, więc ani jego ani mnie nic to nie kosztuje.
Jak wszystko dobrze to nie ma potrzeby czesciej. ale hak ma Cie to uspokoic to sprobuj go zapytac o wczesniejsza wizyte.
-
nick nieaktualnyMagdziulla pamietaj ze jesli nie ma zagrozenia ciazy nie powinno sie robic czesciej niz co 4 tygodnie. Bo dla takieto dziecka czy zarodka to nie jest dobre bo jednak bombarduje tym ultrasonografem. Wiec wszystkir zrodla podaja ze jesli korzysci z usg nie sa wieksze niz zagrozenie z jego robienia to nie powinno sie robic czesciej. A u Ciebie teraz wypada wlasnie prenatalnr kolejne.
A w ogole dostalam jajko niespodzianke od GWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:52
-
ciri22 wrote:Ja zaczne leczyc po ciazy. Ja mam taka traume i boje sie dentysty ze mimo ze zeby to zagrozenie to nie zaryzykuje pojscia bo dla mnie to taki stres ze przez tydzien rycze wygeyzam usta a dentyste potrafie pogryzc na fotelu.... Wiec zaczne leczenie po ciazy...
Ja nie lubię płacić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak sobie przypomnę ten dźwięk, to mnie telepie;). Bolu sie aż tak nie boję. Ale dźwięk mnie przeraża.
-
ciri22 wrote:Ja mialam dlutowany zab na zywca w wieku 16 lat.
Zazdroszcze. Ja mam sernik, kielbase, kisiel i zjadlabym pistacje i chipsy tez.
Boze obzarstwo jak na okres mam... Jakas masakra...
Sama nie wiem co bym zjadła. Mrowi ten ząb i to chyba po to zeby przestał.
Albo kiwi. Ooo duzo kiwi;)ciri22 lubi tę wiadomość