Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle zrobiłam dziecku syrop z cebuli i w całym mieszkaniu wali. Nie wiem jak on może to pic
-
ewi0808 wrote:No wiem tez własnie pod takim kątem o tym pomyslałam. byłam ostatnio w tesco po dobroci bez cukru
i były tez fajne ubranka dla dzieci i tak patrzac stwierdziałam e ciezko kupic fajne ubranko nie znajac płci.
Cyba juz pisaałas ale i umkneło kiedy i o której?ewi0808 lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Weszłam sobie na belly. I ja to chyba w ciazy nie jestem;). Mnie tam nic nie boli.jestem w stanie wstac z łózka, no i nie wstaje siku, nie zamawiam jeszcze pampersów.
Chyba musze si ogarnąć
Ps: Leze i pij kawę. To chyba ciężko nazwać odgarnianiem
Musze iść po cebule i dziecku zrobić syrop no kaszle okrutnie -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:To żeś pojechala. Jakbym zjadła teraz pizze to po kaszance byłby paw
jestem szczesliwa kulinarnie
Ale ogolenie tez wole robic niz kupowac ale dzis leze caly czas w lozku wiec robic mi sie nie chce a G pojechal pomagac koledze przy przeprowadzce.
Picja tez mam znajoma co nienawidzi pizzy ;p
I cos czuje ze mimo wszystko przede mna bedziesz miala dzieciaczka.
A patrzylam dzi czemu po weekendzie moge rodzic wiec wedlug OM ktora jako jedyna mam wpisana na karcie ciazy jako date porodu w poniedzialek mam ciaze donoszona.
Ewi ze slodyczami mialam tak samo. Znaczy ze slodkim a potem mi przeszlo ;p -
Eliza nie będziemy zabijać, zjemy za ciebie
Ja mam tylko kilka rzeczy których nie zjem: Flaki np;) i tatar i mogę mogel;)
Anusiak wolę dać dziecku zwykły czosnek;). Moj tez od wrzesnia chodzil. Teraz paskudny jeden wirus sie przypaletal.
Moj za to każdy lek wypije, niezależnie od smaku. -
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:Ja do tej pory tylko czasem sok:) chlopy wolą śledzie i kefir;) no i domową kiszoną kapustę
Mowilam wam ze dzis urodzila dziewczyna ktora miala termin na tego dnia co ja? Maluch sie urodzil 1850g i dostal 10 punktow!ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prenatalne pierwsze bylo przez brzuch juz bo z Tadkiem byłam.
Na rozstępy mam krem z pallmersa.ewi0808 lubi tę wiadomość