Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może one dramatyzują. Ja przy kolejnej ciąży, choc nie planujemy z mężem, to nawet bety nie zrobię. Ile kasy na to poszlo tak sobie mysle. Bety i w ogóle. Dobrze ze chociaż z badaniem progesteronu po owulacji dalam sobie spokój. Ale jak sobie przypomnę to tragedia:) a na fioletowej dalej robią. Mają ciaze mlodsza niz ja a takie badania maja porobione ze ja w ogóle nie wiem co to:). Nawet nie czytam o cesarce na belly bo mi nagadają ze się nie obudze:P
-
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:Może one dramatyzują. Ja przy kolejnej ciąży, choc nie planujemy z mężem, to nawet bety nie zrobię. Ile kasy na to poszlo tak sobie mysle. Bety i w ogóle. Dobrze ze chociaż z badaniem progesteronu po owulacji dalam sobie spokój. Ale jak sobie przypomnę to tragedia:) a na fioletowej dalej robią. Mają ciaze mlodsza niz ja a takie badania maja porobione ze ja w ogóle nie wiem co to:). Nawet nie czytam o cesarce na belly bo mi nagadają ze się nie obudze:P
-
Ja rozumiem jaranie sie zakupami, usg, obawy. W ciazy lepiej niepotrzebnie spanikować niz potem plakac. Ale bez przesady. Rozumiem tez ze ktos może ciężko przechodzić ciąże. Bo ten kto nazwał to stanem blogoswaionym byl kretynem. Ale zeby 99% tylko marudzilo, to juz jest niehalo
.
ciri22, MMM2016, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Eliza K.vel Picja wrote:Ja to wiem tyle ze jak wody odejdą lub mocno boli to mam jwchac i tyle:)
No ale cóż weszlo musi wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 15:58
ciri22, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Eliza K.vel Picja wrote:Ja Ci mowie Ewi ze będzie maly chłopczyk. No masz jak ja. Bolesność i skurcze, mdlosci krotko a porządnie...i czujesz sie super:)
AA fajnie byłoby. Ale co Bog da byle zdrowe było)
A ja jakoś samam czuje ze to chłopak. Ciekawe keidy będzie widać płeć. Mąż nie chce znać płci bo dla niego to mało ważne ale ja jestem ciekawa. też jest to dla meni drugorzędna sprawa. No ale jak mogę wiedzieć to czemu nie)
Chociaż do tej pory sama też nie chciałam wiedzieć jaka płećWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 15:39
-
Tak:) my mamy juz ustaloną datę i godzinę
. Ewi ja tez nie chciałam ale tak sobie pomyślałam s trakcie ze to co uniwersalne zawsze bylo w sklepach nijakie. Ni to wózek ni to pościel ni to łóżeczko czy zabawki. Jakos tak jak poznaliśmy plec lepiej bylo to organizowac
-
No wiem tez własnie pod takim kątem o tym pomyslałam. byłam ostatnio w tesco po dobroci bez cukru
i były tez fajne ubranka dla dzieci i tak patrzac stwierdziałam e ciezko kupic fajne ubranko nie znajac płci.
Cyba juz pisaałas ale i umkneło kiedy i o której?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 17:41
-
nick nieaktualnyBoze nawet sie dzis nie umylam... Zjadlam tyle ze bol zoladka jeszcze wiekszy i znow mam zgage i refluks... To bylo glupie ale chyba bylo mi potrzebne bo psychicznie jakos mega lepiej sie czuje.
Od jutra znow wracamy do dietki ale dzis sobie jeszcze dogodze.Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoestety kupna i to z biedronki ale mam tam taka jedna ulubiona. Dzis jestem na nie jesli chodzi o robienie czegokolwiek wiec bym nic nie zrobila. A szczerze wole ta kupna niz nie jedna do zamowienia.
Jeszcze szukam pizzeri ktora nie jest sieciowka a byla by pysznaostatnio mega znalazlam ale dosc droga ale byla pyszna!