X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, aż się dziwię, bo ja się doskonale czuję w tej ciąży. A dziewczyny piszą, że tak cierpią i, że leki na bóle skurcze. Mnie czasem zaboli, ale poboli i przestanie. Dziwna ta moja ciąża.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMI tez przeszło czuje się dziś zajebiscie :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to czasami mogłabym zapomnieć o tym, że jestem w ciaży. Oczywiście dziewczyny na fioletowej panikują, bo jak mijają objawy to poronienie. A ja wiem, że u mnie wszystko będzie dobrze.

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może one dramatyzują. Ja przy kolejnej ciąży, choc nie planujemy z mężem, to nawet bety nie zrobię. Ile kasy na to poszlo tak sobie mysle. Bety i w ogóle. Dobrze ze chociaż z badaniem progesteronu po owulacji dalam sobie spokój. Ale jak sobie przypomnę to tragedia:) a na fioletowej dalej robią. Mają ciaze mlodsza niz ja a takie badania maja porobione ze ja w ogóle nie wiem co to:). Nawet nie czytam o cesarce na belly bo mi nagadają ze się nie obudze:P

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci mowie Ewi ze będzie maly chłopczyk. No masz jak ja. Bolesność i skurcze, mdlosci krotko a porządnie...i czujesz sie super:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 14:19

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    Może one dramatyzują. Ja przy kolejnej ciąży, choc nie planujemy z mężem, to nawet bety nie zrobię. Ile kasy na to poszlo tak sobie mysle. Bety i w ogóle. Dobrze ze chociaż z badaniem progesteronu po owulacji dalam sobie spokój. Ale jak sobie przypomnę to tragedia:) a na fioletowej dalej robią. Mają ciaze mlodsza niz ja a takie badania maja porobione ze ja w ogóle nie wiem co to:). Nawet nie czytam o cesarce na belly bo mi nagadają ze się nie obudze:P
    Eliza ja dziś zerknęłam, a tam rozmowy na temat porodu! W drugim msc!

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wiem tyle ze jak wody odejdą lub mocno boli to mam jwchac i tyle:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozumiem jaranie sie zakupami, usg, obawy. W ciazy lepiej niepotrzebnie spanikować niz potem plakac. Ale bez przesady. Rozumiem tez ze ktos może ciężko przechodzić ciąże. Bo ten kto nazwał to stanem blogoswaionym byl kretynem. Ale zeby 99% tylko marudzilo, to juz jest niehalo ;).

ciri22, MMM2016, littleladybird lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    Ja to wiem tyle ze jak wody odejdą lub mocno boli to mam jwchac i tyle:)
    Ja ostatnio jak leżałam przy bezsennej nocy sobie pomyślałam, ze znów musze urodzić to mi sie slabo zrobilo :P

No ale cóż weszlo musi wyjść ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 15:58

ciri22, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha no tak...nudzilo sie pewnej bezsennej nocy to teraz cierp;). Ja mam tyko nadzieje ze wyjdzie łatwiej niz sie stworzylo:P

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Was czytam do od razu mam lepszy humor :)
    Z tym porodem to nie będzie tak źle:)
    Trzymam kciuki żeby było szybko i w miarę bezboleśnie :)

Eliza K.vel Picja - Ty już wiesz, że będziesz miała cesarkę?

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    Ja Ci mowie Ewi ze będzie maly chłopczyk. No masz jak ja. Bolesność i skurcze, mdlosci krotko a porządnie...i czujesz sie super:)

AA fajnie byłoby. Ale co Bog da byle zdrowe było :))

A ja jakoś samam czuje ze to chłopak. Ciekawe keidy będzie widać płeć. Mąż nie chce znać płci bo dla niego to mało ważne ale ja jestem ciekawa. też jest to dla meni drugorzędna sprawa. No ale jak mogę wiedzieć to czemu nie :))

Chociaż do tej pory sama też nie chciałam wiedzieć jaka płeć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 15:39

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 2 lutego 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak:) my mamy juz ustaloną datę i godzinę:-). Ewi ja tez nie chciałam ale tak sobie pomyślałam s trakcie ze to co uniwersalne zawsze bylo w sklepach nijakie. Ni to wózek ni to pościel ni to łóżeczko czy zabawki. Jakos tak jak poznaliśmy plec lepiej bylo to organizowac

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem tez własnie pod takim kątem o tym pomyslałam. byłam ostatnio w tesco po dobroci bez cukru ;) i były tez fajne ubranka dla dzieci i tak patrzac stwierdziałam e ciezko kupic fajne ubranko nie znajac płci.

Cyba juz pisaałas ale i umkneło kiedy i o której?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 17:41

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze nawet sie dzis nie umylam... Zjadlam tyle ze bol zoladka jeszcze wiekszy i znow mam zgage i refluks... To bylo glupie ale chyba bylo mi potrzebne bo psychicznie jakos mega lepiej sie czuje.

Od jutra znow wracamy do dietki ale dzis sobie jeszcze dogodze.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri co dobrego zjesz?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czego ja dzis nie zjadlam. Zaraz bedzie pizza a na kolacje kaszanka z cebulka ;D czeka cola do tego ;p a zjadlam sernik i kanapeczki z twarozkiem.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama robisz pizze czy zamawiasz?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noestety kupna i to z biedronki ale mam tam taka jedna ulubiona. Dzis jestem na nie jesli chodzi o robienie czegokolwiek wiec bym nic nie zrobila. A szczerze wole ta kupna niz nie jedna do zamowienia.

Jeszcze szukam pizzeri ktora nie jest sieciowka a byla by pyszna ;) ostatnio mega znalazlam ale dosc droga ale byla pyszna!

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To żeś pojechala. Jakbym zjadła teraz pizze to po kaszance byłby paw

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 459 460 461 462 463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ