Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri. Poczekaj jeszcze. Daj jej te dwa tygodnie. Niby donoszona, ale żeby potem nie bylo problemów neurologicznych.
-
nick nieaktualnyCholera kolejny raz się upewniam, że fioletowa strona jest zła:/ teraz zaczynam się zastanawiać czy serce odpowiednio biło. Był to 7t1d ale mam późne owu więc wiek płodu ok 4t3d. Serce biło 120/min. A tam piszą, że powinno być 140. Kurczę powiedzcie mi, jest ok?.
Nie martwiłabym się gdyby nie to, że złe daty lekarzowi podałam.
Oj ciul na pewno jest dobrze. Absolutnie wylogowuję się z fioletowej strony!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 19:14
-
nick nieaktualny
-
Z popcornem:P
Jak cie kiedys spotkam to ci nakopię
Dlatego ja nie wnikam w poszczególne parametry, tylko slucham slów kluczowych: Serce ok, wymiary ok, lozysko ok, szyjka ok. I Tyle;)ewi0808, Magdziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj bo ze stresu nakreciłam lekarzowi daty. Będę w środę na konsultacji u mojego prowadzącego i zobaczymy co powie.
Ale na pewno jest dobrze. Nawet o tym nie myślałam do tej pory, naprawdę nie powinnam tam zaglądać.
A wiesz, że popcorn najpierw trzeba uprażyć zanim zacznie się na nim zęby łamać? -
Dziewczyny czytam Was od kilku dni. Jestem w ciąży - koniec 5 tygodnia.
W piątek mam pierwsze usg
Magdziulla - zmusiłaś mnie do pierwszego posta u Was
NIE PRZEJMUJ SIĘ TAK LICZBAMI! JEST serce?! BIJE serce?! I to jest najważniejsze
Na najbliższej wizycie podaj dokładne daty i dopytaj czy wszystko ok.
Ale na pewno nie martw się na zapas:)
Pozdrawiam
Baronowa_83, Magdziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla dostaniesz kopa! Norma jest od 110-170/180 uderzen na minute, a i 100 uznaje sie za dobre nq tym etapie! Kazde dziecko jest inne i to z owulacji masz taki a nie inny wiek ciazy to trzeba wziac pod uwage jeszcze zagniezdzenie a ono moze wystapic od 5-12dnia a dla takiego szkraba te kilka dno robi roznice! Wiec jest wszystko ok bez stresu i nie czytaj fioletowej!
Baronowa_83, Magdziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko byście kopały, hormony w Was szaleją?-skąd ta agresja Mamuśki;)
hehe:P
Wiem już się nie przejmuję, tak po przeczytaniu mi przeszło przez głowę. Ale naprawdę wyluzowałam po tym usg. Dałam się sprowokować dziś.
Nie czytam więcej, za dużo tam strachu. -
nick nieaktualny
-
MMM2016 wrote:Dziewczyny czytam Was od kilku dni. Jestem w ciąży - koniec 5 tygodnia.
W piątek mam pierwsze usg
Magdziulla - zmusiłaś mnie do pierwszego posta u Was
NIE PRZEJMUJ SIĘ TAK LICZBAMI! JEST serce?! BIJE serce?! I to jest najważniejsze
Na najbliższej wizycie podaj dokładne daty i dopytaj czy wszystko ok.
Ale na pewno nie martw się na zapas:)
PozdrawiamMMM2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny