X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja dostałam tą herbatkę, na razie nie widzę efektów, ale to moze tzreba wiecej pić :D ile dziennie ich piłaś ?;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    No, ja do fryzjera umówiłam sie na poniedziałek przed cesarką. Mam nadzieje ze zdążę;)jeju. Trzeci dzień z rzędu piekę chleb. Mam juz dość:)ciągle jacyś goście chca mnie zobaczyć chyba póki zyje:P jeszcze 18 dni I bede miec synka...a w czwartek pelne 37 tygidni I ciaza donoszona. Ech:) ale zlecialo. A Ewi jaka juz zaawansowana ciezarowa:)

Strasznie leci. ja to tak żyje od wizyty do wizyty u gin. Dziś na suwaczku na bella jest 26% ciąży :)
    W ten piątek mija okres największego zagrożenia utraty ciąży.
    Muszę zrobić zsjęcie bo mi ak brzuszek wyskoczył że w moje ulubione mega dopasowane spodnie założyłam dziś do pracy i musze chodzić z rozpiętym guzikiem bo mnie ciśnie :)
    W czawrtek idę na badanie krwi, moczu i ten test papa.

też myslę żeby zapisać się do fryzjera ale poczekam do końca pierwszego trymstru. Bo chce farbować włosy ale jakoś mam głupie opory heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:32

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Picja dostałam tą herbatkę, na razie nie widzę efektów, ale to moze tzreba wiecej pić :D ile dziennie ich piłaś ?;p

Ja piję jedno i od razu czuje się lepiej

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 dziennie? eh no mój organizm w takim razie jest fenmenalny;/ eh oby mienlo za miesiac :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano piłam sok Bobofrut przegryzałam sucharkiem a potem jadąlm banana wszystko w łóżku po 15 min wstawałam ogarnywałam się do pracy i dopiero w pracy piłam herbatkę i mi było mi lepiej.

Być może musisz znaleźć swój magiczny środek który Tb pomoże. ALbo nawet jest tak że cobyś nie jadła piła to i tak będzie Ci neidobrze. Musi samo przejść. Mi Było lepiej tak pod koniec 10 tyg. a teraz to już całekim dobrze. dziś wymiotowałam ale nie zachowąłam mojego porannego rytuału. Wypiłam herbatkę i jest super. Może Tb tez będzie przechodziło a może dpiero koło 14 tyg poczujesz się lepiej. Ponoć 10 tydzien to kulminacja mdłości a mi jest lepiej., Nie wiem czy to dobrze czy źle:)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sumie dziś wypiłam ją rano wpracy i zjdałam też dużo kiszonej kapusty i na razie odpukać tez jest lpiej :) no zobaczymy;)
    ale sobie myślę, że oby z dzidzią było wsyztsko ok, to ja to przetrzymam :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie tak jest najważniejsze dziecko reszte przecierpimy :)

littleladybird, basiunia lubią tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię Was! :D mimo że ciążowe dolegliwości skutecznie utrudniają Wam życie, nie narzekacie na okrągło i cieszycie się z ciąży :)

Baronowa_83, ewi0808, basiunia lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    A bo ja wiem, na pewno nie więcej niż jedna dziennie ale raczej jedna na dwa dni:)

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little- od narzekania jest fioletowa strona;)

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czytam fioletu. Słyszałam, że tam sieją panikę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki ja czekam na wizyte. Co prawda dopiero za 20minut bede miala.

Baronowa_83, littleladybird, ewi0808 lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam przez jakiś czas na fiolecie ale mnie frustrowało czytanie ;)

Kupilam dzisiaj pościel do łóżeczka ;)

Urlop jest fajny ;)

littleladybird, ewi0808 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Trzymajcie kciuki ja czekam na wizyte. Co prawda dopiero za 20minut bede miala.
    Trzymam :D

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri daj znac!

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki daj znać po wizycie.

Na fiolecie można się rozchorować, wpaść w nerwice, paranoję, i zamartwić sie na śmierć.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda. Ja do 18 w pracy. Nie chce mi się. Ciri dawaj info!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Info jest takie ze jestem wsciekla. Chcieli mnie polozyc do szpitala bo cisnienie mi skoczylo z powodu nowosci ze zgubili moje badania a opis usg ktory mialam we wtorek robiony nie dotarl. Nie zgodzilam sie. Lekarz trzymal mnie pol godziny nic sie nie dowiedzialam szyjce czy czymkolwiek. Mam sobie raz e tygodniu biegac do szpitalq na ktg i to wszystko.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa wściekłość.

Mierz ci§nienie w domu. Może ci skoczylo z nerwów.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno z nerwow dlatego nie wzielam tego skierowania na obserwacje. Nic sie nie dowiedzialam nie bylo mojej poloznej a do tego byla mega obsuwa a mnie przyjeli o godzinie o ktorej mialam wejsc baby myslalam ze mnie zjedza. Juz wiecej wizyt nie bede miala a ja w sumie sie nic nie dowiedzialam, nie wypytalam o co chcialam i jestem wrrrr nastawiona do ludzi... Eh. Pozyczam aparat do mierzenia cisnienia od mamy i tyle...

‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ