X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak wstawiacie zdjęcia brzuszków do pamiętnika?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nam czasem przywozi G siostra bo ona mieszka na takiej malej wsi pod wawa i tam kilku znajomych ma co od czasu do czasu cos tam robia ale to w ciagu roku ze 3 razy mozna sie zalapac na takie cuda.

Co do spotkania to nie pozabijali sie i nie poklocili wiec udane :P

Zdjecia wrzucam na fotosik.pl i tam po wrzuceniu zaznaczam ze na forum i tylko do pamietnika wrzucam linka. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki właśnie wstawiłam pierwsze zdjęcia brzuszka do pamiętnika:)
    Trochę poobiadowy;)

To w takim razie u Ciebie sukces, z głowy można odetchnąć. Teraz jeszcze chrzest i ślub:)
    Oj zjadłabym taki serek teraz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jeszcze multum czasu :P

Ja wlasnie tez bede jadla obiadek :) A brzuszek wstawilam przedobiadowy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co udały się z miodem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak! Z mala iloscia musztardy i multum przypraw. Meeeega dobre ;) z ziemniaczkami i fasolka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniam. Ja jem naprawdę dużo, ale dziwne.jest to, że moja waga stoi. I mam smaki, nie wiem czy to normalne na tym etapie, ale mam ochotę na rzeczy, które kiedyś mi średnio smakowały.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem. Bo ja mialam ochote na rozne rzeczy ale pozniej i na takie co mega lubie. Najgorzej bylo z kapusta i ogorkami kiszonymi (to mialam tydzien czy dwa takiego rzutu) i wszystkie wydawaly mi sie nie kwasne, noo i zelki do tego plus gazowane. To bylo najgorsze i to z kulminacja w 2 trymestrze. W trzecim juz tak nie mialam, normalne napady checi na cos ale ale takie jak ma kazdy czlowiek od czasu do czasu.

Ja na poczatku ciazy jadlam normalnie a schudlam 8kg wiec wiesz...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa jest fajne łóżeczko, ale ktos sobie liczy 230 zl:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tak duzo? Nowe czy uzywka? Kurde w tej cenie to fajne nowe mozna kupic...

Ale macie jeszcze czas to sie rozgladajcie moze fos fajnego sie trafi.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest to co ja chce z szuflada i opuszczanym bokiem. Nowe kosztuje ponad 500
    Sprzedaje z materacykiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 15:53

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie chyba nie jest aż tak drogo, ale ja się nie znam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale uzywany materacyk to chyba tak srednio... Materacyk to chyba jedna z niewielu rzeczy co akurat ja uwazam ze nowka powinna byc.. Jak nie jedyna...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mysle. Ale ludzie nie chce sprzedawać bez:/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri Ty pewnie będziesz wiedziała w związku ze swoją chorobą. Właśnie odebrałam wyniki moczu i mam ketony w moczu 20mg/dl. Cukrzyca?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj moze sie jeszcze trafi. Ale ogolnie wystepuja uzywki tego lozeczka? Moze Ci sie trafi jak mi z wozkiem... Nie bylo dlugo i bach nagle sie trafilo.

Noo tak bo problem z utylizacja z materacami.

A dasz linka do tego lozeczka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ciri Ty pewnie będziesz wiedziała w związku ze swoją chorobą. Właśnie odebrałam wyniki moczu i mam ketony w moczu 20mg/dl. Cukrzyca?
    Podobno w ciazy z powodu hormonow moze wystepowac. Twoj jest na niskim poziomie i trzeba po prostu kontrolowac. Ale nie martw sie moze to byc jednorazowe. Najwazniejsze ze nie przekracza 40. Jesli kilka badan z rzedu tak bedziesz miec i na czczo bedzie podwyzszony cukier z krwi to wysla cie wczesniej na krzywa. Reszta wynikow dobra? Cukier na czczo z krwi dobry?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 16:34

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/i2/oferta/lozeczko-gluck-szuflada-opuszczana-barierka-materac-posciel-CID88-IDaf3rD.html#:6db486b3ad

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukru nie miałam zleconego. Glukoza ok 79.
    tsh mi skoczyło do 2,0 ale tym się nie przejmuję pewnie stres, parę dni wcześniej miałam 1,13.
    poza tym jak zwykle słabo eozynocyty, bazocyty, no i erytrocyty w dolnej granicy. Reszta ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja bym sie tym jednym wynikiem nie przejmowala. Oczywiscie zobaczysz co lekarz powie ale pojedynczy taki wynik nie jest powodem do niepokoju, podobno dopiero przy wysokim albo bardzo niekim poziomie glukozy na czczo bada sie wiecej i jesli iles razy z rzedu Ci tak wyjdzie.

Baronowa lozeczko wyglada na mega porzadne z pelnego drewna a nie ze sklejki. Z poscieli bedziesz korzystac? Jak tak to mydle ze cena w miare spoko jak nir to bez sensu takie lozeczko, posciel i materac a polowe z tego wyrzucic... Ale lozeczko fajne ;D

‹‹ 454 455 456 457 458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ