Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo nam czasem przywozi G siostra bo ona mieszka na takiej malej wsi pod wawa i tam kilku znajomych ma co od czasu do czasu cos tam robia ale to w ciagu roku ze 3 razy mozna sie zalapac na takie cuda.
Co do spotkania to nie pozabijali sie i nie poklocili wiec udane
Zdjecia wrzucam na fotosik.pl i tam po wrzuceniu zaznaczam ze na forum i tylko do pamietnika wrzucam linka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wiem. Bo ja mialam ochote na rozne rzeczy ale pozniej i na takie co mega lubie. Najgorzej bylo z kapusta i ogorkami kiszonymi (to mialam tydzien czy dwa takiego rzutu) i wszystkie wydawaly mi sie nie kwasne, noo i zelki do tego plus gazowane. To bylo najgorsze i to z kulminacja w 2 trymestrze. W trzecim juz tak nie mialam, normalne napady checi na cos ale ale takie jak ma kazdy czlowiek od czasu do czasu.
Ja na poczatku ciazy jadlam normalnie a schudlam 8kg wiec wiesz... -
nick nieaktualny
-
To jest to co ja chce z szuflada i opuszczanym bokiem. Nowe kosztuje ponad 500
Sprzedaje z materacykiemWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 15:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ciri Ty pewnie będziesz wiedziała w związku ze swoją chorobą. Właśnie odebrałam wyniki moczu i mam ketony w moczu 20mg/dl. Cukrzyca?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 16:34
-
http://olx.pl/i2/oferta/lozeczko-gluck-szuflada-opuszczana-barierka-materac-posciel-CID88-IDaf3rD.html#:6db486b3ad
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja bym sie tym jednym wynikiem nie przejmowala. Oczywiscie zobaczysz co lekarz powie ale pojedynczy taki wynik nie jest powodem do niepokoju, podobno dopiero przy wysokim albo bardzo niekim poziomie glukozy na czczo bada sie wiecej i jesli iles razy z rzedu Ci tak wyjdzie.
Baronowa lozeczko wyglada na mega porzadne z pelnego drewna a nie ze sklejki. Z poscieli bedziesz korzystac? Jak tak to mydle ze cena w miare spoko jak nir to bez sensu takie lozeczko, posciel i materac a polowe z tego wyrzucic... Ale lozeczko fajne