Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uważam na siebie....ale dzisiejszy dzień jest jakiś kuzwa porypany...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wychodzilam z domu. Jestem w trakcie robienia tortu. Dla mnie jest mega meczacy.

Ale wjechal Ci w dupe? Cos sie stalo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wjechał. ..Rysy na zderzaku....

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej tyle ludzki ze sie zatrzymal i zalatwiliscie sprawe?
    Mojemy G fiut na sile probowal sie przed G wcisnac i caly bok mu zarysowal i cham sie niez atrzymal ale G spisal jego numery. Sprawa w toju na razie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh masakra. Tak zatrzymał się spisalisny protokół. Dał nr telefonu i pozwolił dowód sfotografować wrazie czego

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z dowodem to uwazaj bo nie mozna miec zadnej kopi dowodu nie swojego bo sie przepisu zmienily. Juz nawet w pracy czy szkole nie moga robic kopi dowodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem sprawdziłam tylko w domu czy dobrze dane spisałam i skasowalam fotkę

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 11 tygodniu.

Madziulla dobrze ze nic sie nie stało.

Ciri dzis zycze Ci powodzenia.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie troche lepiej. Mieszanka czosnku imbiru grapetruitu i mgielki zablockiej dziala ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, Eliza?, meldować sie proszę;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa mam studniówkę;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem. Przygotowuje sie do najazdu ;p

Ale po wczorajszym zapierdzielu mam mega skurcze i twardnienie brzucha. Do tego jeszcze to krocze... Dzis mnie caly dzien boli. Raz mniej raz bardziej.

Baronowa gratulacje to juz niedlugo ;)

Ewi zaraz bedzie koniec pierwszego trymestru ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jiz każdy większy wysiłek bedzie dawal we znaki.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie szybko czas leci.
    Ciri daj znać jak tam po wizytacji :)

Baronowa to dobrze ze zdrowiejecie. Kurujcie się. Zdrówka

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i wreszcie usiadlam po wizytacji :)

Troche dretwo, potem pogadali, nic strasznego :D Ale jestem mega zmeczona bo emocje mi opadly :P

Dobrze ze mam to za soba, jak mowilam najlepiej dogadala sie moja mama ze szwagrem G, a tesciowa wyniosla ciasta do domu :P

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze pierwsze kontakty sa drętwe. potem bedzie lepiej. najwazniejsze ze masz to za soba. a jak Twój ojciec? mowilas ze nawet o tym ze w ciazy jestes nie wie.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem nie mam z nim kontaktu od roku :P Jego nie bylo.

Dretwo to bylo na poczatku potem sie rozgadali, ale przyszli o 17 siedzieli do 20 wiec spoko. Kazdy pogadal, posmialismy sie, glosno bylo niewyobrazalnie, kot zwariowal bo tyle osob u nas nie bylo od roku... :D

Gorzej ze malo jadlam i duzo pilam (wiecej niz ostatnimi czasy) a dzis 2kg wiecej na liczniku!!! Jestem mega zla... :( bo jutro wazenie u gina...

Siostra G przywiozla nam mega kaszanke i kielbase ktora robila jej kolezanka... boze jakie DOBRE!!! I ser bialy tez taki ze w sklepie u nas takiego sie nie znajdzie... Dzis na sniadanko byla chalka z serkiem i miodem.... Mrrrr

Szukam jakis fajny przepis na poledwiczki wieprzowe, mozecie cos podrzucic?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się udało. 2 kg to woda jak nic :/
    Polędwiczki ciężki temat
    Domowe wyroby są przepyszne. Uwielbiam taki ser wiejski. mam na szczescie sąsiadke która hoduję krowę i czasem sprzeda kawąłek takiego sera. Super. A mleko czy kefir to też całkiem inaczej smakuje niz takie kupne.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo mam nadzieje ze to wysikam bo jakas masakra, W ogole od wczoraj mam problemy z sikaniem, chyba dzis sobie zapodam pokrzywe moze chociaz troche wysikam to....

ale mam skurcze w srodku tak jakby w szyjce, klujace, kilkusekundowe skurcze, jak chodze...

poledwiczki mam juz w miodzie umoczone wiec zobaczymy jak wyjda...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wczorajszej wizycie u teściów. Fajnie wyszło ucieszyli się. Już nie mogę się doczekać kiedy powiem moim rodzicom.
    Ciri to spotkanie udane?
    Zazdroszczę tych domowych wytworów. Kurczę jak moja babcia żyła to robiła takie cuda, a wredy tego nie doceniałam. Teraz taką kasę się płaci za takie wyroby.

Chyba zaraz zacznę wstawiać brzuszki:)

ewi0808 lubi tę wiadomość

‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ