Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem jestem. Przygotowuje sie do najazdu ;p
Ale po wczorajszym zapierdzielu mam mega skurcze i twardnienie brzucha. Do tego jeszcze to krocze... Dzis mnie caly dzien boli. Raz mniej raz bardziej.
Baronowa gratulacje to juz niedlugo
Ewi zaraz bedzie koniec pierwszego trymestru -
nick nieaktualnyNoo i wreszcie usiadlam po wizytacji
Troche dretwo, potem pogadali, nic strasznegoAle jestem mega zmeczona bo emocje mi opadly
Dobrze ze mam to za soba, jak mowilam najlepiej dogadala sie moja mama ze szwagrem G, a tesciowa wyniosla ciasta do domuBaronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem nie mam z nim kontaktu od roku
Jego nie bylo.
Dretwo to bylo na poczatku potem sie rozgadali, ale przyszli o 17 siedzieli do 20 wiec spoko. Kazdy pogadal, posmialismy sie, glosno bylo niewyobrazalnie, kot zwariowal bo tyle osob u nas nie bylo od roku...
Gorzej ze malo jadlam i duzo pilam (wiecej niz ostatnimi czasy) a dzis 2kg wiecej na liczniku!!! Jestem mega zla...bo jutro wazenie u gina...
Siostra G przywiozla nam mega kaszanke i kielbase ktora robila jej kolezanka... boze jakie DOBRE!!! I ser bialy tez taki ze w sklepie u nas takiego sie nie znajdzie... Dzis na sniadanko byla chalka z serkiem i miodem.... Mrrrr
Szukam jakis fajny przepis na poledwiczki wieprzowe, mozecie cos podrzucic? -
No to się udało. 2 kg to woda jak nic
Polędwiczki ciężki temat
Domowe wyroby są przepyszne. Uwielbiam taki ser wiejski. mam na szczescie sąsiadke która hoduję krowę i czasem sprzeda kawąłek takiego sera. Super. A mleko czy kefir to też całkiem inaczej smakuje niz takie kupne.
-
nick nieaktualnynooo mam nadzieje ze to wysikam bo jakas masakra, W ogole od wczoraj mam problemy z sikaniem, chyba dzis sobie zapodam pokrzywe moze chociaz troche wysikam to....
ale mam skurcze w srodku tak jakby w szyjce, klujace, kilkusekundowe skurcze, jak chodze...
poledwiczki mam juz w miodzie umoczone wiec zobaczymy jak wyjda...
-
nick nieaktualnyJa po wczorajszej wizycie u teściów. Fajnie wyszło ucieszyli się. Już nie mogę się doczekać kiedy powiem moim rodzicom.
Ciri to spotkanie udane?
Zazdroszczę tych domowych wytworów. Kurczę jak moja babcia żyła to robiła takie cuda, a wredy tego nie doceniałam. Teraz taką kasę się płaci za takie wyroby.
Chyba zaraz zacznę wstawiać brzuszki:)ewi0808 lubi tę wiadomość