Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ dwojga zlego to ja wole juz swoja sytuacje
Co do libido to i mnie ostatnio skacze, ale my tez juz dlugo nic, bo po ostatnim razie moj G stwierdzil ze on tak nie moze jak my sie tu kochamy a dziecko go kopie albo widzi jak moj brzuch sie rusza... -
Ewi, w tej chwili monitory chyba już nie są tak szkodliwe jak pierwsze modele
chociaż na pewno jakiś wpływ mają. Przede wszystkim męczą, każdego, nie tylko ciężarne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 20:05
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ciazy jak ktos pracuje przy kompie, to ma skrocony dzien pracy, chyba do 6 godzin i co 2 godziny przerwa. Jakos tak jest. Czy ma wplyw? mysle ze raczej nie, wiadomo laptopa na brzuchu nie trzymamy, ale tak ogolnie to moim zdaniem raczej nie.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłyszałam serduszko 120/min, maluszek ma 6,6 mm, termin mam na 18.09. Matko jaka jestem szczęśliwa!
W ogóle byłam w takim stresie byłam, że powiedziałam lekarzowi, że OM miałam 19.12 a miałam 9.12 i się dziwił, że takie duży zarodek i w ogóle;)Baronowa_83, ewi0808, Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Część,
Madziulla gratulacje) Jak poszłam na bete to z wrazenia tez pomyliłam daty miesiaczki
Ciri rówież gratulacje. I wszystkiego najlepszego dla G
Dzieki za odpowiedzi bo ja cały dzień prktycznie przed kompem z przerwami ale zastanawiałam si co o tym sądzicie
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Część,
Madziulla gratulacje) Jak poszłam na bete to z wrazenia tez pomyliłam daty miesiaczki
Ciri rówież gratulacje. I wszystkiego najlepszego dla G
Dzieki za odpowiedzi bo ja cały dzień prktycznie przed kompem z przerwami ale zastanawiałam si co o tym sądzicie
Z tadkiem pracowałam do 4 miesiąca. A potem na forum siedzialam
Teraz tez przy kompie robie -
Fatalnie. Nie śpię od 3 dni bo młody ma non stop gorączkę. A teraz mnie zbiera. Ide do domu i zrobię mleko z czosnkiem i do wyra.
Urlop!!! 2 tygodnie laby -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie przeklinam... z natury jestem spokojna ale do czasu....kurwa niektórzy ludzie za kółkiem to naprawde debile...przypierdzielil mi w dupe na czerwonym świetle.... wychamowac do cholery nie potrafi.... ;/ chyba że ja się na światłach nie znam albo jestem daltonistka....
-
nick nieaktualny