Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - jeszcze trochę i będziecie w komplecie
To Wasze pierwsze Maleństwa?
Ja mam dwuletniego syna i jak Was czytam to wszystko wraca- jakbym rodziła dwa miesiące temu:)
Te ostatnie tygodnie ciąży to już naprawdę jest oczekiwanie.......ale zleci
Trzymam kciukiewi0808 lubi tę wiadomość
-
Pierwsza pierwsza:( ale siara juz mi sie daje we znaki. A jak w nocy wstaje siku to tak boli spojenie i pachwiny ze idę zgieta:/ale pewnie to nic w porównaniu z bólem po cesarce. Ja mam bardzo wysoki próg bolu i boje sie ze nawet jak zacznie siprzed cesarką to zbagatelizuje;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:42
Martka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa za to chodze jak kowboj w rozkroku bo tak mnie boli :p Kazda technika dobra
U mnie tez pierwsze ala mam nadzieje nie ostatnie...
Bylam wczoraj u mamy i moja siostra rzygala, zwalila to na nowa diete, ale nie wiem czy to nie grypa zoladkowa, bo od ponad godziny mam mdlosci i rozwolnienie...
Albo ktos cos przywlókł w sobote na ta impreze... -
Eliza K.vel Picja wrote:Pierwsza pierwsza:( ale siara juz mi sie daje we znaki. A jak w nocy wstaje siku to tak boli spojenie i pachwiny ze idę zgieta:/ale pewnie to nic w porównaniu z bólem po cesarce. Ja mam bardzo wysoki próg bolu i boje sie ze nawet jak zacznie siprzed cesarką to zbagatelizuje;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nudzi mi sie. Nie wiem jak mogłam w pierwszej ciąży tak wcześnie iść na l4;)
Musialabym porobić miejsce w szafkach, ale do tego maz mi jest potrzebny
Musze iść na miasto, a to moje chyrlajace dziecko musi wyrazić chęć.
Dentyste umówiłam na jutro, ciekawe ile mnie skasuje:/
A łóżeczko pani sprzedaje za 190 z materacykiem bez tych pierdol. Pani powiedziała, ze ich corka śpi z nimi i materacyk idealny -
nick nieaktualny
-
Może organizm wie, ze należy sie nażreć, żebyś misla czym rzygać
ze tak brzydko napiszę.
Nie ma co myśleć, pewnie w sobotę kupimy;). Ono ma chyba nawet ten sam wzór co miała dla Tadka. Musze fotek poszukać
Tez nie mam pomysłu na obiad. Chyba pierś z kurczaka z mizeria. Przynajmniej syn zje.
Ja sie dzisiaj zwazylam i bez sensu ta waga. Nie podoba mi sie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Weszłam sobie na belly. I ja to chyba w ciazy nie jestem;). Mnie tam nic nie boli.jestem w stanie wstac z łózka, no i nie wstaje siku, nie zamawiam jeszcze pampersów.
Chyba musze si ogarnąć
Ps: Leze i pij kawę. To chyba ciężko nazwać odgarnianiem
Musze iść po cebule i dziecku zrobić syrop no kaszle okrutnieciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny