Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nooo, juz mnie nosi od braku piekarnika. Za niedlugo sie to zmieni w koncu
Ja mleko moge pic w duzych ilosciach! Aktualnie sie lubuje, bo nie karmie piersia, a syn uczulony na nabial.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj Ewi wpadaj na błyskawiczne keftedes! Ja robię drobiowe. Miele pierś kurczaka. Dodaje pietruszkę. Sol cytrynowa, pieprz pomarańczowy i wielka garść kilendry. Robię kulki i wrzucam na bulion. To sobie mocze w domowym sosieczosnkowo- cytrynowy. Czasem dodaje bulgur do środka albo obok na talerzu. Pycha, lekkie i bomba bialkowa.
ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
Eliza K.vel Picja wrote:Oj Ewi wpadaj na błyskawiczne keftedes! Ja robię drobiowe. Miele pierś kurczaka. Dodaje pietruszkę. Sol cytrynowa, pieprz pomarańczowy i wielka garść kilendry. Robię kulki i wrzucam na bulion. To sobie mocze w domowym sosieczosnkowo- cytrynowy. Czasem dodaje bulgur do środka albo obok na talerzu. Pycha, lekkie i bomba bialkowa.
ekstra
już mam ochotę. zrobie sobie na kolacje AAAA już mi ślinka cieknie.
a jutro zrobie kwaśnicę ale taka prawie taką samą jaką można kupić w górach- mega kwaśna z żeberkiem wędzonym.
Kurde dobrze ze zadnego klienta nei ma bo ślinotoku dostałąm hehe
-
A jak mam chęć na sałatkę to robię grecką. Grecka inaczej...feta w kostkę. Pomidor w kostkę. Ogórek w kostkę. Czerwona cebula w piórka i oliwki. Bez salaty. Kostka spora. Taka wręcz 1cm na 1cm. I ciut oliwy....
Albo szybka bruschetta. Pomidor pokrojony w drobna kosteczke, ze 2 oliwki czarne posiekane. Zabek czosnku drobno i oliwa. I to na grzanke....
Albo pyszne lekkie gazpacho. 2 puszki pomidorów miksujesz. Dajesz sol pieprz. Troche bulionu jak masz- dosłownie 1/5 szklanki. Do tego odrobina cukru dla zlagodzenia kwaśnych pomidorów....zagotowac. Dal lyzeczke śmietany. Grzanki ( biedra ma super. Ciasto cos w stylu grissini ale maleńkie grzanki, nie smażone. Z oliwą. Stoją obok sucharów) do tego lyzeczka pesto do ozdoby i mozarella. Pycha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:49
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięi Picja może coś wypróbuje jak mnei najdzie.
Muszę właśnie sąłatki jakieś robić sobie popołudniu żebym mogła wziąść sobie do pracy na lunch
Tez zrobił Ci się apetyt przy tym gadaniu o jedzeniu
Basiunia robisz z ziemniakami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:03