Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiri to trochę mnie uspokoiłaś, ja byłam wcześniej, więc mogło być mniej.
Dobra kończę ten temat. Mam ładny progesteron, bardzo dobry przyrost, mąż ma dobre nasienie, ja jestem zdrowa, to i dziecko musi być zdrowe. Po prostu później się wykluło.
a no i plamień też nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 08:59
-
nick nieaktualnyA teraz wam powiem ze zastanawialam sie skad ten moj termin porodu bo ani on nie jest z usg ani z OM. Bo z OM wychodzi mi 26 lutego z usg 4 marca. A mam date po srodku 29 lutego (taka mam wpisana na karcie ciazy)i z tego beda liczyc donoszona ciaze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nigdy bez nie robiłam, w ogóle raczej nie mam okazji piec, bo teściowa ciasta robi hurtowo i nie mam okazji się wykazać.
Mi jakoś od kilku dni apetyt opadł.
ale dziś doszłam do wniosku, że stannik kupuję, chociaż biały, bo już źle moje cycki wyglądają. -
nick nieaktualnyWlasnie moje nie wyszly slodkie. To co zawsze jadlam bylo tak slodkie ze mnie mdlilo a to zajebiscie wywazone. Dalam mniej cukru niz w przepisie i dobrze zrobilam
naprawde super az klienci dzis chwalili ze super dobre zrobilam.
Magdziulla moja tesciowa jest pod wrazeniem bo jej wczesniejsze przyszle synowe nic nie robily a tesciowej przy mnie zawsze cos skapniea ona uwielbia slodkosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 10:59
-
http://www.mojewypieki.com/przepis/biala-pavlova
to zrób to kiedyś
tylko, że ja robię dwa palcki bezy, a krem między daję.
cuuuudociri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa juz wiem co zrobie niebawem jak zostana bialka
aaaaa wyglada pysznie
Magdziulla 4 duze bialka po ok 40g kazde
240g cukru
Ja dodalam 6 bialek w sumie 210g i 230g cukru pudru.
Ubijasz na sztywno bialka, potem dodajesz po troche cukru (pamietaj nie na raz tylko partiami), wyciskasz przez szpryce. Do piekarnika na 45min tem 140 z termoobiegiem. Pieczesz na papierze do pieczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:05
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Baronowa juz wiem co zrobie niebawem jak zostana bialka
aaaaa wyglada pysznie
Magdziulla 4 duze bialka po ok 40g kazde
240g cukru
Ja dodalam 6 bialek w sumie 210g i 230g cukru pudru.
Ubijasz na sztywno bialka, potem dodajesz po troche cukru (pamietaj nie na raz tylko partiami), wyciskasz przez szpryce. Do piekarnika na 45min tem 140 z termoobiegiem. Pieczesz na papierze do pieczenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny