Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha raczej nie
Ale mysle ze mozna zaczac zaklady czy to dzis sie rozkreci wszystko czy to tylko straszaki
Bol miesiaczkowy, twardnienie brzucha, bieganie do kibelka, dlosci i bol kregoslupa mamy z objawow wiec na dwoje babka wrozyla, albo bede rodzic dzis lub jutro albo beznadzejne straszaki przygotowujace do porodu ktory bedzie za tydzien lub dwa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyjaciółka koleżanki pojechała z bólem brzucha i okazało się, ze rodzi
Kobieta była bezpłodna i jak przyszła menopauza to zdarzył się cud. Była przy kości, okres się skończył, uznała to za menopauzę, a ruchy za problemy z jelitami. Jak 20 lat się złyszy, że jest się bezpłodnym to nie ma co w to wątpić
córka zdrowa i wszystko ok się skończyłociri22, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa jak ktos jest bezplodny (a przynajmniej tak jak mowisz mowia od lat ze jest bezplodna) to jeszcze moge zrozumiec i zwalic to na wszystko ale inaczej? Nie wyobrazam sobie
Ewi jesli wody odejda do 9 rano to juz nie pojdzie do pracyewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz ja nic sie nie bedzie dzialo to spokojnie mozesz lekarzowi powiedziec ze pierwsza wizyte chcesz miec juz jak bedzie widac serducho
Ja tez nie wiem kiedy ale tez juz bym chciala urodzic i ja zobaczycA powiem Ci ze tak mnie wczoraj moje wlasne hormony wkurzyly, ze poryczalam sie w ciagu sekundy i to tak ze oddechu nie moglam zlapac, a wszystko dlateto ze G mnie wkurzyl.