Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Ni elicz ze przejdzie samo? To co mam zrobić zjeść napić sie?
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumowe zwierzątka. Te co sa w równanie sa ladnie zrobione.
Jakaś lalkaewi0808 lubi tę wiadomość
-
Drewniane puzle, ksiazeczka z ruchomymi elementami. Graz z Aleksandra nawlekaj nie czekaj.
-
ciri22 wrote:Zalezy jaka kolezanka... ogolnie ja za zabawkami nie jestem bo w dzisiejszych czasach te dzieci maja wszystko. Wolalabym jakis fajna spodniczke czy cos zeby mala ksiezniczka mogla sie cieszyc.
No taka której pół roku nie widziałam. W dawnych czasach dość dobrze się kumlowałyśmy.
Wiecie co byłam w skarbówce zanieść papiery bo nie wszystko da się wysłać elektronicznie. weszłam rozpłaszczyłam się ale i tak było gorąco i powiem że znów zaczęło mi sie nie dobrze robić.
-
nick nieaktualnyNoo to ja mam tak teraz, caly czas mi duszno i goraco jak wchodze gdzies... musisz uwazac na siebie.
Noo to musisz pomyslec co dla tej dziewczynki. Ja osobiscie po osobach ktore mam w swoim otoczeniu wiem ze te dzieci maja wszystko, ostatnio kolezanka pytala co kupic swojej corce na urodziny... bo to dziecko ma naprawde wszystko.
Dlatego ja jestem za jakims ciuchem (takie dziewczynki juz lubia sie stroic). -
nick nieaktualnyteraz ciuchy maja rozmiarowke miesieczna wiec z niej bierz Taki ciuszek moze byc wiekszy wiec chyba jest cos takiego jak 18-24m albo 2-3l Jak cos na dol to na gumke jest i tyle
2-3lat to rozmiar 98cmWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny