Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Pozdrowienia z pięknych gór, które Basiunia ma na codzień
Baronowa mój mąż by się nigdy nie zdecydował na taki krok. Zresztą my przez tyle lat po prostu pilnowaliśmy terminów i się sprawdzało.
Madziula to ja też wysyłam Ci zarazki jeszcze nie takie stare;)
Moj nie widzi w tym nic dziwnego -
i chwała mu za odpowiedzialne podejście do sprawy. Jaką metodę wybierzecie to jest Wasza prywatna decyzja. My tylko tak sobie dyskutujemy, zapytałam męża czy on poddałby się takiemu zabiegowi to powiedział że nie chyba ze musiałby, jakby nie bylo wyjścia. No my póki co jesteśmy na etapie pierwszego dziecka, a chcielibyśmy min dwoje a trójeczka to było by ekstra. Wiadomo jak bedziemy mieć jedno to też bedzmy przeszczęśliwi.
Czas jechać do pracy
-
Bo takich pytań nie ma co zadawac na poczatku bycia tatą. Bedzie mial trójkę i poczuje ze to juz wszystkie jego dzieci to może zmienić zdanie. Teraz to jest albo abstrakcyjne albo bardziej jak barbarzyństwo odebrane
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny
ja juz w pracy.
nadal dziwnie sie czuje. heh musze jeszcze wytrzemac min 10 dni aby dowiedziec sie co i jak. czy mimo iz CLO skonczylam brac tydzien temu to nadal moge sie po nim dziwnie czuc? taka pełna w srodku, jakby ciagniecie w srodku i troche jak by nie dobrze bylo troche? tak jest od wczoraj. jak bralam CLO to nie mialam tego. skutkiem ubocznym clo byly bole glowy. -
nick nieaktualnyMagdziulla napawaj sie qidokiem )
Ale pogoda Ci sie troszke zepsula, do wcziraj bylo slicznie:/
Oby sie wypigodzilo:)
A ja pierwszy raz slysze o wazektomii zaraz u wujka google sprawdze co to, z czystej ciekawosci bo tez myslimy o wiekszej gromadce;) -
nick nieaktualnyHehe Picja to gratuluje takiego bobasa:)
No my będziemy Bogu dziękować za to jedno ale dwójka lub trójka jak najbardziej wskazana tylko zycie uczy nic do przodu nie planowac więc się zobaczy co i jak )
Przy okazji drugiego bede mogla sprawdzic skutecznosc kalendarzyka, bo mam regularne okresy wiec moze by to wystarczylo smiejemy sie z mezem ze jak juz bede z 5 w ciazy to pomyslimy nad skuteczniejsza anty
A gumek nie lubimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 09:24
-
Madziulla wrote:czesc dziewczyny
ja juz w pracy.
nadal dziwnie sie czuje. heh musze jeszcze wytrzemac min 10 dni aby dowiedziec sie co i jak. czy mimo iz CLO skonczylam brac tydzien temu to nadal moge sie po nim dziwnie czuc? taka pełna w srodku, jakby ciagniecie w srodku i troche jak by nie dobrze bylo troche? tak jest od wczoraj. jak bralam CLO to nie mialam tego. skutkiem ubocznym clo byly bole glowy.
Po clo przynajmniej ja tak miałam że PMS był dużo silniejszy, niektórych objawów PMS nigdy wcześniej nie miałam tylko po cyklu z CLO
-
nick nieaktualnyHahaha Picja no to ponowne gratulacje
My się tak przed ciąża wściekalismy a teraz w ogole nie mam ochott, najpierw ten cholerny grzyb, jakies bole podbrzusza a teraz to kurde bardziej z obowiazku, a niby w ciazy hormony itp:D
Ale ja mam zawsze na odwrot wiec moze nie mam sie co martwic
Ewi my mamy po dwojce rodzenstwa i uwazamy ze to taka optymalna liczba przynajmniej dla nas;) ale tak jak mowisz urodzi sie pierwsze to sie zobaczy jak bedziemy sobie radzicWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 12:33
-
ewi0808 wrote:Nic tylko pozazdrościć
No nie każdy niestety ma męża pracującego w domu