Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA Krupòwki, daliśmy się naciągnąć na chińskie upominki, ale to tak, dla takich osób, że trzeba coś przywieźć, jutro czegoś fajnego dla siebie poszukamy. Ale co najważniejsze na Kasprowy wyjechaliśmy i trafiliśmy w jedyną chyba godzinę ładnej pogody.
Zazdroszczę Ci! -
nick nieaktualny
-
Ja zawsze chciałam 2. Ale po Tadku mi przeszło. Potem doszly problemy w małżeństwie i juz w ogóle temat umarl bo mieliśmy sie rozwodzić. Ale sie naprawilo. No ale musiało kilka lat minąć, żebyśmy poczuli się pewnie na drugie dziecko.
-
nick nieaktualny
-
Oczywiscie. Trzeba sie cieszyc tym co jest, bo szczescie sie do nas usmiechnelo. Jednak czuje sie jeszcze niespelniona. Moze jednak na trzecie uda sie partnera namowic.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sprzątanie i jadę po syna do rodziców.
Mają gołąbki, mniam
kurde zaczęły się skurcze w łydka. Od razu takie, ze masakra. w nocy mnie budzą ;/ -
nick nieaktualny
-
jakbym miała sama zrobić, to bym gołąbków nie miała
to ja nie miałam skurczy, faszeruję się magnezem cały czas. ALe kurde teraz w nocy masakra. Aż mnie nogi bolą jak po wysiłku
do tego zaczynam czuć jakieś skurcze w plecach. Jak tym razem będę miała bóle krzyżowe to już się boję
a czemu chcesz iść sama? co ci zrobił?
Ja włąśnie siedzę sama w domu, cisza i spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 11:13
-
nick nieaktualnyMamy zaleglosci firmowe i musi albo on siedziec nadrabiac albo ja....
Mnie kregoslup nie bolal w ciazy i az bylam zdziwiona bo ja mam powiekszona lordoze ledzwiowa i bylam pewna ze cala ciaze bedzie mnie bolal a mnie bolalo jak za dlugo siedzialam w jednej pozycji pod koniec ciazy.
Bole krzyzowe byly w miare... ale najgorsze bylo to ze mowie poloznej ze mam coraz silniejsze i dluzsze a na ktg nic sie nie pisalo i mi nie wierzyla ;/ Nooo dopiero jak parte sie zaczely to skapowala ze sa krzyzowe a na ktg pisaly sie na poziomie 30% a im silniejsze tym mniejsza wartosc pokazywalo. Czlowiek wpatruje sie w to ktg i go wkurza ze go boli coraz bardziej a tam nic -
mnie nie boli kręgosłup (jeszcze) tylko mnie kłuje w plecach, właśnie jakieś takie skurcze. I się boję
ogólnie to zaczynam się bać, jak sobie pierwszy poród przypomnę