Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:hey dziewczyny co myślicie o tym moim teście ??
http://ifotos.pl/zobacz/201507180_waaqrrh.jpg
Wiewiórka nie daj się zwariować. Kreska jest!!! Blada ale jest widoczna!! Ja miałam bardzo podobną Jupiii, walnij jutro jeszcze jeden testwiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki
Kurde znowu mam wrażenie ze mam plodny śluz. Ciekawe co jutro moja tempka na to. Mam taki poślizg ze maz sie musi nieźle namęczyć żeby cos z tego bylo:/
Kolejny Edit, bo nie bede posta pod postem pisac :nie chce mi sie spać a nikogo nie ma:/. Leze i nawet w sufit sie nie mogę gapić bo mam rolety 100% zaciemnienia to sufitu nie widzę. Maz padl a ja sie nudzeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 00:00
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja wczoraj tez nie moglam spac ale na forum jakos nie wchodzilam... ;p ogolnie mam brzuch jak balon i sie w nic nie mieszcze... Noo kurde nooo....
A teraz nie umiem z wyra wstac:/ -
nick nieaktualnySpoko ja juz w drodze do pracy. Baronowa rob jutro progesteron mysle ze jak u little byla owulka ona miala podobne temperatury
A co do brzucha jakby to byl ciazowy to super a tak to wzdecia i woda. 3l dziennie wypijamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 06:22
-
Zrobię skoro tempka odbila. Ciekawe co z tego wyjdzie.
Zasnęłam kawal po 1 i teraz jestem nieprzytomna -
nick nieaktualnyNooo ja po 12 na razie jest spox ale o 10 to wysiade. Znow wroce do domu u pojde spac... Codzienna popoludniowa drzemeczka.. Eh... Juz chlop sie na mnie wscieka ze sie rozleniwilam. I nic w domu nie robie. Mam tylko nadzieje ze dadza mi zdjecie usg do domu. Oni zawsze daja czy trzeba poprosic?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Nooo ja po 12 na razie jest spox ale o 10 to wysiade. Znow wroce do domu u pojde spac... Codzienna popoludniowa drzemeczka.. Eh... Juz chlop sie na mnie wscieka ze sie rozleniwilam. I nic w domu nie robie. Mam tylko nadzieje ze dadza mi zdjecie usg do domu. Oni zawsze daja czy trzeba poprosic?
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Hej dziewczyny ja też dzis jakąś taka nie przytomna....za krótkie te weekendy zdecydowanie u mnie dziś niewiele bo niewiele ale jednak temp w górę. Co o tym myślicie?
-
Cześć dziewczyny .zrobiłam kolejny test druga kreska coraz bardziej mocniejsza temperatura 37,08 jak włączę zaraz kompa to wam wyślę. Same ocenicie.nie chcesz mi się trochę tyłka ruszać na ta betę i zbierać no ale pewnie zaraz wstanę ogarnę się i pojadę.
Baronowa_83, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Cześć dziewczyny .zrobiłam kolejny test druga kreska coraz bardziej mocniejsza temperatura 37,08 jak włączę zaraz kompa to wam wyślę. Same ocenicie.nie chcesz mi się trochę tyłka ruszać na ta betę i zbierać no ale pewnie zaraz wstanę ogarnę się i pojadę.
-
nick nieaktualny