Zaczytane staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Sama lubię czytać i czytam bardzo dużo, to pozwala mi się odstresować i tak na chwilę "odlecieć" bez żadnych podejrzanych specyfików
Zabrałam się za szukanie kolejnej paczki tytułów, bo zapasy się kończą i nic ciekawego nie mogąc znaleźć wpadłam na pomysł żebyśmy mogły się tutaj dzielić swoimi książkowymi hitami i móc oderwać się od tych temperatur, śluzów i testów i objawów...
Kto nas lepiej zrozumie i poradzi coś dobrego jak nie my same
Mam nadzieję, ze temat przypadnie wam do gustu i się rozkręci - chyba, że gdzieś już na forum taki był, ale nie zauważyłam
jaskolka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już mam za sobą wiele wiele książek.
Moi faworyci to oczywiscie saga Larssona, Camilla Lackberg, ale i oni nie mają nieograniczonej ilości książek...
Teraz jakoś mniej czytam, bo się przez to wszystko skupić nie mogę
Ale będę zaglądać, może coś nowego dla siebie znajdę. -
nick nieaktualnyEwa99 -> dziękuję za miłe powitanie Mam nadzieję, że jakoś ogarnę temat
Tak polecacie sagę Millenium, że chyba skuszę się na jej przeczytanie
Co prawda nie przepadam za kryminałami, ale tyle osób czyta i wypowiada pozytywne opinie na temat tej książki, że musi coś w sobie mieć
Ja również wolę czytać serie, albo grube księgi, ponieważ wtedy czuję, że coś czytam Cieńsze książki potrafię "wciągnąć" w jeden wieczór i pojawia się ten niedosyt, że już koniec
Czytam różne książki, np. teraz czytam Harrego Pottera
Polecić mogę:
E.L. James - 50 twarzy Greya i kolejne części,
Sagę Zmierzch,
Sagę o Ludziach Lodu,
Wszystkie książki Cejrowskiego i Martyny Wojciechwskiej,
Tanya Valko -> Arabska Żona, Arabska Córka, Arabska Księżniczka i Arabska Krew
Małgorzata Musierowicz i jej Jeżycjada.
Jak coś wpadnie mi jeszcze do głowy to napiszę
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
Ana jak najbardziej polecam wszystkie tytuły razem za Tobą I Larsson i Lackberg, Oczywiście E.L. James, Harrego Pottera czytałam chyba z 5-6 razy i oglądałam, ale nadal się nie dorobiłam wszystkich części na własność ale już mi mój N obiecał, więc czekam
A ja teraz czytam coś dla nas bardziej tematycznego Książka wcale nie łatwa, ale strasznie prawdziwa, bo to jest wywiad dziennikarski z .... położnymi
Książka o tytule "Mundra" Sylwii Szwed.
Naprawdę polecam Można się dużo dowiedzieć o porodach domowych, szpitalnych i na przestrzeni ostatnich 50-sięciu latAna89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo to widzę, że jest nas więcej "nienormalnych" Ja uwielbiam czytać książki po kilka razy, lubię do nich wracać po jakimś czasie i za każdym razem jest dla mnie tak samo ciekawa jak za pierwszym razem, gdy ją czytałam
A mocie Dziewczyny tak, że jak wam się spodoba książka, "wciągnie" was to potraficie czytać ją wszędzie, o każdej porze itp.?Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoczywiście, ze potrafi tak wciągnąć teraz mogę czytać wyjątkowo dużo, bo dałam się w końcu namówić na czytnik ebooków(bo wcześniej tylko papier i koniec, jak ktoś chciał mi przetłumaczyć to sobie nie dałam za nic w świecie)
mąż kupił mi na święta bez pytania, najpierw się obraziłam, a teraz chyba do śmierci mu się za to nie wydziękuję
wszystkie książki w małym cudeńku, teraz "warto" mi nawet czytać przez 10 minut jak jadę na zakupy
staram się opanować, ale jak coś wciągnie to nie ma bata.
to samo z czytaniem książek po kilka razy, ale to naprawdę musi wciągnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:44
-
nick nieaktualnyNo widzisz Mój Mąż to się podśmiewuje ze mnie, że czytam książki po kilka razy , ale nie przejmuje się nim, bo on za to ogląda filmy po kilka razy
Powiem Ci, że też mi ciężko przekonać się do tych elektronicznych cudeniek. Lubie mieć książkę w ręku, jest to papier tak jak piszesz i taka forma mi najbardziej odpowiada Czasami czytałam książki na laptopie, ale dla mnie to nie to samo. Może do taki czytnik by mnie przekonał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez próbowałam czytać na laptopie, na tablecie, to nie to samo, bo meczy oczy
ja mam kindle, dla oczu żadnego zmęczenia, bo wygląda jak papierowa kartka.
na allegro jest akurat kindle classic teraz w super promocji, znalazłam bo szukam czegoś dla kuzynki akurat
http://allegro.pl/czytnik-e-book-kindle-5-amazon-bez-reklam-i4240429784.html
nic tylko brać, czytniki innych firm w tej cenie są śmiechu warte trochę -
nick nieaktualny
-
ja lubię romanse:) teraz czytam książkę: "kochanek dziewicy" P. Gregory - historyczny romans cóż się działo na dworach królewskich, hihi
-
ja tez lubie romanse i ksiazki fantasy z roznej beczki tylko musi mi sie podobac... greya czytałam dwie częsci, pierwsza mi sie podobała druga juz mniej a trzeciej nie zaqczełam bo recenzje nie najlepsze....
teraz zrobiłam przerwe i od dwoch tygodni nie przeczytałam nic, ale wczesiej jak mnie cos wciagneło to potrafiłam czytac do rana... i prawie codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 15:24