Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zagnieżdzenie sie jajeczka
Odpowiedz

Zagnieżdzenie sie jajeczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawy,odcczucia.Pomozcie innym :)

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie raczej nie moge wypowiedziec bo w pierwszej ciazy na samym poczatku ok tyg po zaplodnieniu to tylko spalam i jadlam :D i tak bylo przez caly bozy tydzien :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u Ciebie co jest oprocz plamienia?i jakie to plamienie masz i od kiedy i jak obfite?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 00:28

zpbndf9hsafopz9u.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem czy się coś tam w ogole zagnieżdza, więc też proszę o małe podpowiedzi ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnóstwo kobiet w ogóle nie odczuwa objawów. Stres związany z zastanawianiem się czy to już teraz, czy jak zakuło, to może to ? Czy jak poplamiło? Nie służy w żaden sposób zajściu w ciążę. Stres powoduje napięcia a one nie są sprzymierzeńcem zachodzeniu w ciążę. Najlepiej uzbroić się w cierpliwość. Nauczyć się jej.

biedronka1982, ulek, monaaa85, arizona 87 lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wiadomo że każda kobieta odczuwa wszystko inaczej. Ja kiedy zaszłam w ciążę nie czułam kompletnie nic, a też czekałam na testowanie i cały czas gadałam że sie nie udało bo nie czuje nic, żadnych objawów :-) a tu jednak po 2 tygodniach test pozytywny
    więc brać na wszystko poprawkę :-)

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam tylko kilka kropelek krwi na bieliznie ale takich malutkich wiec zastanawialam sie czy to oznaka zagniezdzenia czy co???

A po drugie z ciekawosci zalozylma ten watek :P Kazda ma inny organizm z tym sie zgodze ale kazda moze zobaczyc u siebie oznaki podobne do innych dziewczyn i moga jej pomoc

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te kilka kropek może mieć znaczenie :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pamiętam, żebym coś czuła. :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam w 6 dpo dwa silne skurcze w nocy , ze az mnie obudziły, a dwa dni po tym uczucie jakby ktos w srodku banki puszczał;)

• sylvia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z tego co pamietam to mialam lekkie plamienie tydzien gdzies po mozliwej owulacji...

relgg7rfroacrbi5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zle czuje :( w nocy mialam skurcz brzucha chocbym okres miala taki mega wredny :( plecy mnie bola,podbrzusze,jajniki na zmiane ale bardziej prawy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie znam się na tym jeszcze :) nie podpowiem ale wykres masz całkiem całkiem :)

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje kochana :) ale strasznie zle sie czuje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo może coś jest na rzeczy i powinnaś tak się czuć :)
    lepiej się połóż i odpocznij :*

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak zrobie
    ide pod prysznic i do lozeczka :*

• karolca Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czułam się inaczej niż zawsze. Niby dobrze, na pewno nie źle. Dolegliwości bardzo podobne jak na @ ale subtelnie inne. Od samego początku czułam w kościach, że coś jest na rzeczy, jednak rozum podpowiadał, że może być inaczej. Test potraktowałam jako formalność choć emocji było mnóstwo. Dopiero po kilku dniach zaczęlam czuć się źle

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Basiu po Twoim wykresie mozna sadzic ze fasolka sie zadomowila, bo był spadek tempki i w tym spadku plamienia, dobrze to wrozy:)w sumie jak masz gdzie dostac test o czulosci 10 to smiało mozesz juz zrobic bo powinno juz wyjsc cos:)

Tylko powiedz mi kochana bo gdzies na forum wyczytalam ze Tobie testy nie raz wychodzily pozytywne przed @, konsultowalas to z lekarzem? jesli tak co on na to ,bo to raczej nie jest normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu1986 gadalam o tymz nie jednym lekarzem ale oni to olewali,umywali rece i twierdzili,ze nadaje sie juz do Kliniki Leczenia Nieplodnosci :( bez zadnych badan w tym kierunku :(
    W przyszly wtorek ide do ginka,dobrego ginka i tam mu wszystko powiem no chyba,ze okres dostane to nie pujde :/ umowie sie na inny dzien :)
    Nic straconego :)
    Ale wczesniej jak mierzylam tempki to byly mega rozne wzrostowo lub spadkowo,a teraz widze calkiem ladnie im idzie :) ;) :)

• MILA Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiulka gdzie do ginka w końcu idziesz?

f2wlwn15lxmguqd1.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ