Zagnieżdzenie sie jajeczka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnóstwo kobiet w ogóle nie odczuwa objawów. Stres związany z zastanawianiem się czy to już teraz, czy jak zakuło, to może to ? Czy jak poplamiło? Nie służy w żaden sposób zajściu w ciążę. Stres powoduje napięcia a one nie są sprzymierzeńcem zachodzeniu w ciążę. Najlepiej uzbroić się w cierpliwość. Nauczyć się jej.
biedronka1982, ulek, monaaa85, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny wiadomo że każda kobieta odczuwa wszystko inaczej. Ja kiedy zaszłam w ciążę nie czułam kompletnie nic, a też czekałam na testowanie i cały czas gadałam że sie nie udało bo nie czuje nic, żadnych objawów a tu jednak po 2 tygodniach test pozytywny
więc brać na wszystko poprawkę -
nick nieaktualnyja mialam tylko kilka kropelek krwi na bieliznie ale takich malutkich wiec zastanawialam sie czy to oznaka zagniezdzenia czy co???
A po drugie z ciekawosci zalozylma ten watek Kazda ma inny organizm z tym sie zgodze ale kazda moze zobaczyc u siebie oznaki podobne do innych dziewczyn i moga jej pomoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czułam się inaczej niż zawsze. Niby dobrze, na pewno nie źle. Dolegliwości bardzo podobne jak na @ ale subtelnie inne. Od samego początku czułam w kościach, że coś jest na rzeczy, jednak rozum podpowiadał, że może być inaczej. Test potraktowałam jako formalność choć emocji było mnóstwo. Dopiero po kilku dniach zaczęlam czuć się źle
-
nick nieaktualnyNo Basiu po Twoim wykresie mozna sadzic ze fasolka sie zadomowila, bo był spadek tempki i w tym spadku plamienia, dobrze to wrozy:)w sumie jak masz gdzie dostac test o czulosci 10 to smiało mozesz juz zrobic bo powinno juz wyjsc cos:)
Tylko powiedz mi kochana bo gdzies na forum wyczytalam ze Tobie testy nie raz wychodzily pozytywne przed @, konsultowalas to z lekarzem? jesli tak co on na to ,bo to raczej nie jest normalne. -
nick nieaktualnyAniu1986 gadalam o tymz nie jednym lekarzem ale oni to olewali,umywali rece i twierdzili,ze nadaje sie juz do Kliniki Leczenia Nieplodnosci bez zadnych badan w tym kierunku
W przyszly wtorek ide do ginka,dobrego ginka i tam mu wszystko powiem no chyba,ze okres dostane to nie pujde umowie sie na inny dzien
Nic straconego
Ale wczesniej jak mierzylam tempki to byly mega rozne wzrostowo lub spadkowo,a teraz widze calkiem ladnie im idzie