Zagnieżdzenie sie jajeczka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a napiszcie czy regułą jest to że jak jest spadek tempki to oznacza zagnieżdżenie? Tradycyjnie dziś rano robiłam pomiar i wyszło mi chyba 36,67 lub 36,77 - dokładnie nie pamietam bo tak się wystraszylam, że za dużo spadła że odczekałam 2 min i zmierzyłam raz jeszcze. Kolejny pomiar wyszedł już 36,94. Pomyślałam że może za płytko termometr wsadziłam i że źle wykazał... aj już się schizuje i może za bardzo wymyślam? Potem poszłam spać jeszcze na 2 h i po obudzeniu (ok 9) tempka już 37,06?? Co sądzicie?
Anna255 lubi tę wiadomość
-
z tego cow iem to z reguly przy zagniezdzeniu dochodzi do spadku temperatury a pozniej znowu odbija w gore :)mysle ze pierwszy pomiar jest tym odpowiednim i jego powinnas uwzglednic na wykresie natomiast pomiar ostatni ktorego dokonalas po dwoch godzinach spania nie jest juz miarodajny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaleksa.wawa wrote:Dziewczyny a napiszcie czy regułą jest to że jak jest spadek tempki to oznacza zagnieżdżenie? Tradycyjnie dziś rano robiłam pomiar i wyszło mi chyba 36,67 lub 36,77 - dokładnie nie pamietam bo tak się wystraszylam, że za dużo spadła że odczekałam 2 min i zmierzyłam raz jeszcze. Kolejny pomiar wyszedł już 36,94. Pomyślałam że może za płytko termometr wsadziłam i że źle wykazał... aj już się schizuje i może za bardzo wymyślam? Potem poszłam spać jeszcze na 2 h i po obudzeniu (ok 9) tempka już 37,06?? Co sądzicie?
Ja dzis mialam to samo, dzien wczesniej tempka 36,42 a na drugi dzien gwaltowny spadek na 35,93 - tez jestem ciekawa, czy to zagniezdzenie? dzis jest 5 dpo, kto wie - poza tym narazie innych objawow nie mam, jedynie senna jestem od kilku dni... -
nick nieaktualnyAnna255 wrote:Ja dzis mialam to samo, dzien wczesniej tempka 36,42 a na drugi dzien gwaltowny spadek na 35,93 - tez jestem ciekawa, czy to zagniezdzenie? dzis jest 5 dpo, kto wie - poza tym narazie innych objawow nie mam, jedynie senna jestem od kilku dni...
-
nick nieaktualny
-