Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zagnieżdzenie sie jajeczka
Odpowiedz

Zagnieżdzenie sie jajeczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do tego co mi polecilas :)

MILA lubi tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się cieszę :-) daj znać po wizycie jakie wrażenia :-) i co i jak ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 22:53

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też czekam :D

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis 8dpo,spadek temp,ale nie wiem czy to na fasolke,brzuch oobolewa na @

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w 8 dniu po temp 37.00. dzis 10 dpo i 36,80. nie wiem, brzuch troche boli, cycki chca sie urwac, takie ciezkie mam...sa dw awyjscia: albo dzidzi albo ta wstretna @ (bleee)...czekam na testowanie.

18fd6e31f8e24b67a4afb49b396bfcc3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a napiszcie czy regułą jest to że jak jest spadek tempki to oznacza zagnieżdżenie? Tradycyjnie dziś rano robiłam pomiar i wyszło mi chyba 36,67 lub 36,77 - dokładnie nie pamietam bo tak się wystraszylam, że za dużo spadła że odczekałam 2 min i zmierzyłam raz jeszcze. Kolejny pomiar wyszedł już 36,94. Pomyślałam że może za płytko termometr wsadziłam i że źle wykazał... aj już się schizuje i może za bardzo wymyślam? :( Potem poszłam spać jeszcze na 2 h i po obudzeniu (ok 9) tempka już 37,06?? Co sądzicie?

Anna255 lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego cow iem to z reguly przy zagniezdzeniu dochodzi do spadku temperatury a pozniej znowu odbija w gore :)mysle ze pierwszy pomiar jest tym odpowiednim i jego powinnas uwzglednic na wykresie :) natomiast pomiar ostatni ktorego dokonalas po dwoch godzinach spania nie jest juz miarodajny :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszyłaś :) dzięki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa.wawa wrote:
    Dziewczyny a napiszcie czy regułą jest to że jak jest spadek tempki to oznacza zagnieżdżenie? Tradycyjnie dziś rano robiłam pomiar i wyszło mi chyba 36,67 lub 36,77 - dokładnie nie pamietam bo tak się wystraszylam, że za dużo spadła że odczekałam 2 min i zmierzyłam raz jeszcze. Kolejny pomiar wyszedł już 36,94. Pomyślałam że może za płytko termometr wsadziłam i że źle wykazał... aj już się schizuje i może za bardzo wymyślam? :( Potem poszłam spać jeszcze na 2 h i po obudzeniu (ok 9) tempka już 37,06?? Co sądzicie?

Ja dzis mialam to samo, dzien wczesniej tempka 36,42 a na drugi dzien gwaltowny spadek na 35,93 - tez jestem ciekawa, czy to zagniezdzenie? dzis jest 5 dpo, kto wie - poza tym narazie innych objawow nie mam, jedynie senna jestem od kilku dni... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    Ja dzis mialam to samo, dzien wczesniej tempka 36,42 a na drugi dzien gwaltowny spadek na 35,93 - tez jestem ciekawa, czy to zagniezdzenie? dzis jest 5 dpo, kto wie - poza tym narazie innych objawow nie mam, jedynie senna jestem od kilku dni... :)
    Kochana nie sugeruj sie spadkiem jako ewentualnym zagnieżdżaniem sie jajeczka, przejzyj wykresy w galerii, ja mam prawie co miesiac spadek i tylko raz z tego spadku byla ciaza

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie z ta tempka to nigdy nic nie wiadomo ;/

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ