" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Hej dzień dobry ja wstałam rano chora i wróciła do łóżeczka bo i tak pada.
Co do diety to ja MŻ i codziennie rower chyba że pada to skakanka dzisiaj musze odpuścić niestety.
Gas a bierz jak chcesz mam na tyle to coś ci podaruje. Kurde jeszcze dzisiaj musze zacząć torta dla chrzesniaka mężnego za życzył sobie straż.
Czekamy na foty Torta
gas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoooooj... ale nie poszło

Przypomniało mi się jeszcze jedno
kiedyś szef tak mnie wkurzał, że zadzwoniłam po byłego żeby mnie z pracy odebrał, a że już nikogo nie było w biurze to pojechaliśmy po całości... na biurku starego.
To uczucie gdy wchodziłam do jego gabinetu i starałam się zachować powagę widząc jak siedzi przy biurku BEZCENNE
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj biednapotforzasta wrote:Hej dzień dobry ja wstałam rano chora i wróciła do łóżeczka bo i tak pada.
Co do diety to ja MŻ i codziennie rower chyba że pada to skakanka dzisiaj musze odpuścić niestety.
Gas a bierz jak chcesz mam na tyle to coś ci podaruje. Kurde jeszcze dzisiaj musze zacząć torta dla chrzesniaka mężnego za życzył sobie straż.
koniecznie pochwal się tortem
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:oooooj... ale nie poszło

Przypomniało mi się jeszcze jedno
kiedyś szef tak mnie wkurzał, że zadzwoniłam po byłego żeby mnie z pracy odebrał, a że już nikogo nie było w biurze to pojechaliśmy po całości... na biurku starego.
To uczucie gdy wchodziłam do jego gabinetu i starałam się zachować powagę widząc jak siedzi przy biurku BEZCENNE
Ja tak miałam z szefem męża i jego biurkiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRaczej nie, mój M lub czuć się bezpiecznie

chociaż nawet w domu nie może się tak czuć, bo nasze osiedle ma prężnie działającą grupę na fb i ostatnio były prośby do sąsiadek żeby troszeczkę ciszej dochodziły albo zamknęły okna
(a to nowe osiedle, praktycznie wszyscy w podobnym wieku ok trzydziestki).
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Raczej nie, mój M lub czuć się bezpiecznie

chociaż nawet w domu nie może się tak czuć, bo nasze osiedle ma prężnie działającą grupę na fb i ostatnio były prośby do sąsiadek żeby troszeczkę ciszej dochodziły albo zamknęły okna
(a to nowe osiedle, praktycznie wszyscy w podobnym wieku ok trzydziestki).
Ahahahahaha :p
Grubo :p
Ja to czasem wciskam twarz w podusie...
Chociaż moje sasiad już przygluche..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:hahaha księdzu

Hitem było jak... chciał mi zrobić dobrze... oralnie i nie wiedział jak to powiedziec i uslyszalam.... " Wiesz moja mama na swieta zawsze robi ciasto i po tem dajeiiske z ta masa... a ja sobie ja na palca biore i... "
A ja : Tak, mozesz mi zrobić minete ;p
Bosz...
Canti 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Hitem było jak... chciał mi zrobić dobrze... oralnie i nie wiedział jak to powiedziec i uslyszalam.... " Wiesz moja mama na swieta zawsze robi ciasto i po tem dajeiiske z ta masa... a ja sobie ja na palca biore i... "
A ja : Tak, mozesz mi zrobić minete ;p
Bosz...
hahahahaha padłam!! miszczu
gas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny