" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Hej dzień dobry ja wstałam rano chora i wróciła do łóżeczka bo i tak pada.
Co do diety to ja MŻ i codziennie rower chyba że pada to skakanka dzisiaj musze odpuścić niestety.
Gas a bierz jak chcesz mam na tyle to coś ci podaruje. Kurde jeszcze dzisiaj musze zacząć torta dla chrzesniaka mężnego za życzył sobie straż.
Czekamy na foty Tortagas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoooooj... ale nie poszło
Przypomniało mi się jeszcze jedno
kiedyś szef tak mnie wkurzał, że zadzwoniłam po byłego żeby mnie z pracy odebrał, a że już nikogo nie było w biurze to pojechaliśmy po całości... na biurku starego.
To uczucie gdy wchodziłam do jego gabinetu i starałam się zachować powagę widząc jak siedzi przy biurku BEZCENNEMeginka lubi tę wiadomość
-
Juz robiłam autko mojemu chrześniakowi na roczek i od tego się zaczęło teraz straż a w lipcu terenowa we wrześniu zyg zak mcqueen a w listopadzie lala
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Hej dzień dobry ja wstałam rano chora i wróciła do łóżeczka bo i tak pada.
Co do diety to ja MŻ i codziennie rower chyba że pada to skakanka dzisiaj musze odpuścić niestety.
Gas a bierz jak chcesz mam na tyle to coś ci podaruje. Kurde jeszcze dzisiaj musze zacząć torta dla chrzesniaka mężnego za życzył sobie straż.
koniecznie pochwal się tortem -
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:oooooj... ale nie poszło
Przypomniało mi się jeszcze jedno
kiedyś szef tak mnie wkurzał, że zadzwoniłam po byłego żeby mnie z pracy odebrał, a że już nikogo nie było w biurze to pojechaliśmy po całości... na biurku starego.
To uczucie gdy wchodziłam do jego gabinetu i starałam się zachować powagę widząc jak siedzi przy biurku BEZCENNE
Ja tak miałam z szefem męża i jego biurkiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRaczej nie, mój M lub czuć się bezpiecznie
chociaż nawet w domu nie może się tak czuć, bo nasze osiedle ma prężnie działającą grupę na fb i ostatnio były prośby do sąsiadek żeby troszeczkę ciszej dochodziły albo zamknęły okna (a to nowe osiedle, praktycznie wszyscy w podobnym wieku ok trzydziestki). -
nick nieaktualnyBuko wrote:Raczej nie, mój M lub czuć się bezpiecznie
chociaż nawet w domu nie może się tak czuć, bo nasze osiedle ma prężnie działającą grupę na fb i ostatnio były prośby do sąsiadek żeby troszeczkę ciszej dochodziły albo zamknęły okna (a to nowe osiedle, praktycznie wszyscy w podobnym wieku ok trzydziestki).
Ahahahahaha :p
Grubo :p
Ja to czasem wciskam twarz w podusie... Chociaż moje sasiad już przygluche.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:hahaha księdzu
Hitem było jak... chciał mi zrobić dobrze... oralnie i nie wiedział jak to powiedziec i uslyszalam.... " Wiesz moja mama na swieta zawsze robi ciasto i po tem dajeiiske z ta masa... a ja sobie ja na palca biore i... "
A ja : Tak, mozesz mi zrobić minete ;p
Bosz...Canti 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Hitem było jak... chciał mi zrobić dobrze... oralnie i nie wiedział jak to powiedziec i uslyszalam.... " Wiesz moja mama na swieta zawsze robi ciasto i po tem dajeiiske z ta masa... a ja sobie ja na palca biore i... "
A ja : Tak, mozesz mi zrobić minete ;p
Bosz...
hahahahaha padłam!! miszczugas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny