" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze jakieś propozycje? Patrzcie ile my się tu pozycji nauczymy:) jakbym opowiedziała mojemu to by chyba pękł ze śmiechu:) zaraz pójdę i mu powiem: kotku dzisiaj poproszę na rolnika:) hahaha:)
Canti 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Osz wy hardkory A nie można normalnie w łóżku? Hahahaha to dawajcie w jakim najbardziej hardcorowym miejscu wam się zdarzyło seksić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 11:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:
kurcze, boskie zdolna bestia z Ciebie. Może to nie przystoi, ale talentu zazdroszczę, daj troszeńkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Osz wy hardkory A nie można normalnie w łóżku? Hahahaha to dawajcie w jakim najbardziej hardcorowym miejscu wam się zdarzyło seksić?
-
nick nieaktualnyNie wiem czy hardorowe... ale pechowe 3 miejsca jednego wieczoru
X lat temu pojechalismy sie do lasu... fajnie , ciemno... no to kocyk i jechane... nagle trzask ! Slyszymy lamanie gałęzi i psa... no to szybko sie zwijamy i do auta !
No to skoro tu nie , jedziemy w inne miejsce... inny las... taka górkę... no i znowu... 8===o leci gdy nagle moj sie drze ze jakiś dziad stoi obok auta i sie gapi
No to ja pod koc i jedziem dalej... Znowu jakas polana.. opuszczona... znowu B===o i nagle 2 błyski... ktoś foty strzela....
No to odwrot... i wkurzeni odjechalismy, moj zawiozl mnie do domu i tyle z na lonie natury :p -
Hej dzień dobry ja wstałam rano chora i wróciła do łóżeczka bo i tak pada.
Co do diety to ja MŻ i codziennie rower chyba że pada to skakanka dzisiaj musze odpuścić niestety.
Gas a bierz jak chcesz mam na tyle to coś ci podaruje. Kurde jeszcze dzisiaj musze zacząć torta dla chrzesniaka mężnego za życzył sobie straż.