Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
Powder wrote:A masz już jakieś objawy? 🩷
Kurczę, w sumie już sama nie wiem, bez potwierdzenia monitoringiem, kiedy było już po ptakach, to na upartego jutro może być i 9dpo. Niby w poprzednim cyklu miałam 12h po piku, ale kto wie co teraz było…
Ale tak. Ból piersi, trochę bol brzucha, czasem mdłości. Jakieś takie czasami uczucie zamglenia.
Karola1995 - ja mam zmianę kodu w listopadzie 😆 a mentalnie uważam nadal że mam 23 lata 😂
Przy poprzedniej ciąży to miałam objawy w kosmos dlatego teraz mam takie kę? 😂
Powder lubi tę wiadomość
-
MadCat wrote:Wiesz co. Ja i w poprzednim cyklu miałam objawy 😆 a że od ostatniej ciąży byłam stałe na anty to nie wiedziałam jakie mam
Ale tak. Ból piersi, trochę bol brzucha, czasem mdłości. Jakieś takie czasami uczucie zamglenia.
Karola1995 - ja mam zmianę kodu w listopadzie 😆 a mentalnie uważam nadal że mam 23 lata 😂
Przy poprzedniej ciąży to miałam objawy w kosmos dlatego teraz mam takie kę? 😂💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳3 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🕰️ cykle 29-31 dni
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️ on
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
🔬 morfologia 2%
🔬 ruch A + B 25%
🤞🏻team #rodzew2026 ✨ -
Powder wrote:Widzę, że bardzo często pojawia się ból piersi. Wiecie, że mnie praktycznie nigdy nie bolały podczas cykli? Czasami są odrobinę wrażliwsze na pieszczoszki, ale to tyle. I zastanawiam się, czy dopóki nie zaczną mnie nawalać, to mogę zakładać z góry, że cykl stracony 🫨
Powder lubi tę wiadomość
-
Powder wrote:Widzę, że bardzo często pojawia się ból piersi. Wiecie, że mnie praktycznie nigdy nie bolały podczas cykli? Czasami są odrobinę wrażliwsze na pieszczoszki, ale to tyle. I zastanawiam się, czy dopóki nie zaczną mnie nawalać, to mogę zakładać z góry, że cykl stracony 🫨
Powder lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
8 cs 😿
⏸️ 0 razy
28.04.2025 - wizyta w Klinice Niepłodności
👱♀️
Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
LH (6,8 )
Estradiol (22,00)
TSH (1,98 )
Anty TPO (83) ❗
Witamina D (95,62)
Ferrytyna ( 82,00)
Witamina B12 ( 1006,00)
AMH (0,26) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🤞#rodzew2026 🍀 -
U mnie również nigdy nie było bólu piersi, ale jak jestem już po owulce to specjalnie je dotykam i badam, czy aby na pewno nigdzie nie boli #brajandziała 😂
Powder lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (9 cs)
👩 31
✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
✔ TSH 1,42 (Euthyrox 25 mcg + jod)
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬇️ A i B = 30 %
⬇️ Morfologia 2 % -
To ja miałam tak że przy pierwszej ciąży cycki bolały już od owulacji, a w drugiej dopiero tydzień po pozytywnym teście, także cycki nie są wyznacznikiem 😛 sorki że tak wpadam, podczytuje was, ale sił na pisanie nie ma. Święta zajęte, dzisiaj teściowa, jutro ciotka w poniedziałek znajomi a we wtorek znowu do roboty, a że ten cykl traktuję typowo obserwacyjnie, to nie mam czym się chwalić 😁
@madcat gratuluję 🍀MadCat, Rene, assialbnn, Powder lubią tę wiadomość
32 & 33
⛪2020r.
starania na luzie od 2020r.
starania na poważnie od 2024r.
04/24 - 💔 9 tydz Madzia
12/24 - 💔 7 tydz Józio
03/25 - II stymulacja letrozolem ❌
05/25 - III stymulacja letrozolem 🔜
8.05 wizyta + plan diagnostyki ⏳
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo
On: IO, morfologia 1%, FDNA 16%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, wiązanie z hialuronianem 62% -
Claudii, Darrika, Nayeli, Witynja, onalola, morynianka, Agat99, ater, MoniaB, Ritkaa, MadCat, Marzycielka94, Idawoll, assialbnn, S_va_88, Elena20, snieżka, White1, karczoch321, Gnom, Zosia667, Wianek, Powder, Olisska lubią tę wiadomość
-
Zgłaszam biel 😞 Niestety nie było cudu wielkanocnego. Tak czułam, bo mnie z kolei zawsze bolą piersi idealnie 7 dni przed okresem i tak też było tym razem więc czułam, że 🐒 już daje pierwsze oznaki.
Smutno mi, bo wczoraj mówiłam mężowi, ze żuje że to nie to, a on że musi się udać bo zasądził drzewo w tym tyg 🤣 Ale może dopiero się liczy od kolejnego cyklu, ze musi spłodzić syna 🤣
Jeszcze za tydzień idę na baby shower koleżanki. Ehh, smuteczek.
Pocieszam się tym, że kolejna owulacja wypada na wakacjach w Grecji 😉
Liczę bardzo na kolejny cykl a jak się nie uda to idę do gina bardziej zainteresować się tematem, bo jednak trochę ten prog mnie martwi 7dpo 12.21
Powodzenia dla kolejnych testujących, niech kwiatki zakwitną 🌷
NinaB lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30&31 + 🐶🐱
4cs 🌷
🩸27.03 -
Rene gratulacje🥳
Claudii tulę mocno🫂 może odprężenie się na wakacjach poskutkuje pięknym prezentem🤞🏻
Trzymam kciuki za pozostałe, niech dzisiaj jeszcze jakiś tulipanek zakwitnie🥰Rene lubi tę wiadomość
👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
starania od kwietnia 2024 r.
10.2024 biochem 💔
Badania z I etapu ✓
Drożność ✓
AMH: 3,38
FSH: 6,70
badanie nasienia ✓
Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
❌ostatnie cykle bezowulacyjne
stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
marzec ❌
13 cs 🤞🏼 kwiecień -
Gratuluję 2 kresek, to chyba najfajniejszy prezent wielkanocny ☺️
Dziewczyny, spokojnych i radosnych świąt dla tych które obchodzą, a dla tych które nie życzę miłego wypoczynku i samych pozytywów.
Za biele i @ oczywiscie 🫂, a za testujące mocno trzymam 🤞🏻Niech ta druga połowa kwietnia rozkwitnie i nadejdzie piękna wiosna 🍀🌸Rene lubi tę wiadomość
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
🔬Świadome staranie od 04.2024
13cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo
🧔🏽♂️ on
🩺 badanie nasienia 11.2024
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
Rene wrote:
Gratuluję!!! 💛 Wspaniałe wieści! 😍Rene lubi tę wiadomość
37💃❤️🏃40
Bez antykoncepcji od 11.2023
Strania intensywne od 08.2024
6 cs z Aromek
1️⃣ IUI 13.02.2025, ovi 12.02, ⚪ 28.02
🔄 IUI marzec - odwołane, lekarz na urlopie
🔄 IUI kwiecień - odwołane, przeziębienie
2️⃣ IUI kwiecień/maj
Wyniki ok. -
Rene wrote:
Witam w klubie. Zrobiłam test rano i nie ma złudzeń
https://zapodaj.net/plik-JwcGcdkVhlassialbnn, snieżka, karczoch321 lubią tę wiadomość
-
Rene wrote:👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc -
Claudii wrote:Zgłaszam biel 😞 Niestety nie było cudu wielkanocnego. Tak czułam, bo mnie z kolei zawsze bolą piersi idealnie 7 dni przed okresem i tak też było tym razem więc czułam, że 🐒 już daje pierwsze oznaki.
Smutno mi, bo wczoraj mówiłam mężowi, ze żuje że to nie to, a on że musi się udać bo zasądził drzewo w tym tyg 🤣 Ale może dopiero się liczy od kolejnego cyklu, ze musi spłodzić syna 🤣
Liczę bardzo na kolejny cykl a jak się nie uda to idę do gina bardziej zainteresować się tematem, bo jednak trochę ten prog mnie martwi 7dpo 12.21
Powodzenia dla kolejnych testujących, niech kwiatki zakwitną 🌷👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc -
Dzień dobry 🙂 takich informacji ⬆️⬆️⬆️ z rana potrzebujemy wszystkie 😍
Nam nie udało się podziałać ani wczoraj wieczorem ani dziś rano (młoda nie śpi od 6.30🙄) w każdym razie liczę w owulacja była jednak wczoraj bo było sporo śluzu, a dziś już raczej go nie ma 🤷♀️ obiecałam sobie że ten cykl będzie na spontanie więc nic na siłę 😊 nie będę robić żadnego progesteronu ani nic z tych rzeczy 🙂 grzecznie czekam do 1 maja 😁 Wesołych Świat 🐣S_va_88, Rene lubią tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc -
Rene gratulacje 🥳. MadCat, ciemnieje książkowo cudownie 🤩
Claudii 🫂 oby ten przyszły cykl bym szczęśliwymMadCat, Rene lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
11cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
2025 jest nasz ✨
🔜 maj HSG
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka
Team #rodzew2026 ✊🏼 -
Rene wrote:
Rene lubi tę wiadomość
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Claudii wrote:Zgłaszam biel 😞 Niestety nie było cudu wielkanocnego. Tak czułam, bo mnie z kolei zawsze bolą piersi idealnie 7 dni przed okresem i tak też było tym razem więc czułam, że 🐒 już daje pierwsze oznaki.
Powodzenia dla kolejnych testujących, niech kwiatki zakwitną 🌷
Jeszcze kiedyś będzie cudnie.20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼