Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zajączku nie żałuj mi dwóch kreseczek, w Sylwestra chcę już prowadzić wózeczek 🐰🪺🤰
Odpowiedz

Zajączku nie żałuj mi dwóch kreseczek, w Sylwestra chcę już prowadzić wózeczek 🐰🪺🤰

Oceń ten wątek:
  • Bambik Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    Dziewczyny baaaardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa. Naprawdę wiele to dla mnie znaczy. 🥰
    No to przeskakujemy do nowego wątku. 🫡

Jeszcze ja! Również dziękuję za prowadzenie kwietniowego wątku, powodzenia w maju i oby klątwa szybko Cię dopadła 🤗😉

Kompotlinka lubi tę wiadomość

👩🏻35; AMH 9,41 (’24) kariotyp ✅

🧔🏻38; Teratozoospermia, CFTR - prawidłowy;kariotyp✅

starania od 2015, w klinice od 2022
    08/22 punkcja 6 🥚, 2❄️ 5AA
    11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24
    SONO HSG - jajowody obustronnie drożne ✅; histeroskopia - polip na ścianie tylnej

03/24 punkcja: 12 🥚, zapłodniono 6, mamy 5❄️: 3x5AA, 2x5AB

04/24=5dpt 16,5|7dpt 50,60|9dpt 202,2|13dpt 787,20♥️

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

To tylko kolejny krok, nie koniec drogi…

Został ❄️
  • Tofuszka Znajoma

Wysłany: 30 kwietnia, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bakalia.35 wrote:
    Hej. A ja jestem dzień po terminie miesiączki :D

Tyle że zastanawiam się. U was przed @ też sucho jak wiór? To mój drugi cykl obserwacji, więc niedokonca pamiętam jak było zwykle @.
    Brak PMS, nie chodzę i nie tupie nogami po chałupie, brak napadu na czekoladę ;)

Dodam, ze odkąd pamiętam cykle 25 dni. Dzisiaj jest 27 dzień.
    Zwykle dość sucho, ew. lekko kremowo/lepko, ale w niewielkiej ilości. Ja bardziej ufam temperaturze, bo śluz potrafi falować - zwykle dzień-dwa przed 🐒 bbt spada o 0.3-0.5°C

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia, 11:54

Rocznik '97
    Starania od 02-03.2025r

Cele na ten moment - zrzucenie nadwagi i obniżenie TSH <2 (niedoczynność tarczycy)
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 1 maja, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziękuję za ten kwiecień! Wszystkim przechodzącym na maj życzę, żeby to był ostatni miesiąc oczekiwania! :)

askowe, Kompotlinka lubią tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 - 👶🏼

1cs o 4 bobasa.
    09.04 ⏸️ beta: 11.28
    11.04 beta: 39.47 prog: 23.9
    15.04 beta: 418,41 prog: 27,5 😍
    05.05 - ❤️ + crl: 1.05cm💗
    26.06 - wizyta
    15.06 - prenatalne I trym

preg.png
‹‹ 61 62 63 64 65
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ