X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne zajście w ciąże karmiąc piersią
Odpowiedz

zajście w ciąże karmiąc piersią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Eniula Debiutantka

Wysłany: 20 grudnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko powiem że moja koleżanka karmiła 1,5 roczną dziewczynę i zaszła w ciążę. Pokarm miała do 10tc. Więc się nie zamartwiaj tym czy organizm sobie poradzi czy nie tylko jeśli chcesz się niebawem starać to rób to! :)
    Dodam tylko że gin jej powiedział że nie ma żadnych przeciwwskazań. :)

• Patu Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje bardzo za odpowiedzi :) jak się uda to się pochwale, a tym czasem folik idzie wiec w ruch :)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ