Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Żele do higieny intymnej a starania
Odpowiedz

Żele do higieny intymnej a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę :)

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    moze bym tego sprobowała, dzieki :)
    Jest jeszcze coś takiego jak mydło z nanosrebrem. Jest dobre dla alergików i do hig intymnej też się nadaje ale co z tym ph to nie wiem

kaarolaa lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie, jest troche tego ale te ph najbardziej mnie martwi, moze w poniedziałek lekarza sie spytam jak nie zapomne :)

• MOI Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno mi w to uwierzyć! Przecież nie myjesz się tym żelem w środku, no chyba że... :P

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Kakulka Nowa

Wysłany: 29 listopada 2023, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy żel Vagical Protect można stosować przy staraniach o dziecko ?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ