X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ziola a ciaża
Odpowiedz

ziola a ciaża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny moze ktoras z was miala taki sam przypadek a moze nawet ma : Mam PCO i do tego mam cykle bezoowulacyjne a okres raz na ruski rok i juz wszystkie badanie przeszlam i maz tez chcielibysmy juz miec dzieci i od dzis zaczynam pic ziola ojca Sroki czytalam duzo komentarzy i opini i stwierdzilam ze moze tez mi pomoga...Co wy o tym myslicie??

Magda26
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, poszukaj niżej w tematach coś o ziołach bo był juz zakładany taki wątek i Dziewczyny sie wyowiadały, jest tam duzo informACJI :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wszystkie-zielary-z-ovu-soja-dong-quai-z-o-sroki-i-inne,2308,33.html :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ