Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ziola O. Sroki plus Castagnus
Odpowiedz

Ziola O. Sroki plus Castagnus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś wie czy mozna łączyć ziola O. Sroki z Castagnusem? Bardzo proszę o pomoc!! I z gory dziekuje!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy które zioła ojca sroki bierzesz.. musisz sprawdzić w składzie czy ma niepokalanek czy ne. Jeśli nie ma - nie powinno być interakcji, większość z nas tak łączy. Jeżeli masz wersje z niepokalankiem - to trzeba sprawdzić dawki, przeanalizować do wagi etc..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore mieszanke nr3. Sprawdzilam teraz i nie ma tam niepokalanka, czyli moge łączyć ☺ dziekuje za odpowiedz ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia2608 wrote:
    Biore mieszanke nr3. Sprawdzilam teraz i nie ma tam niepokalanka, czyli moge łączyć ☺ dziekuje za odpowiedz ☺

Tak naprawdę to powinien CI odpowiedzieć lekarz.

Ja mogę tylko potwierdzić, że dziewczyny tak biorą.

Nie przesadzaj z ilością tych ziół - pij wg instrukcji, bo niektórym dziewczyną robią się torbiele..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem. Z ziolami O. Sroki nr 3 to nie moja pierwsza przygoda ☺ chodzilo mi glownie o Castagnusa

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokalanek w małych dawkach powoduje wzrost prolaktyny.
    W dużych jej spadek.
    Można łączyć z ziołami ojca sroki ale musisz wiedzieć jakie masz poziomy hormonów.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ