X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ziola ojca sroki
Odpowiedz

ziola ojca sroki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xxpatixx Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka jest jej skutecznosc?

Patrycja
  • xxpatixx Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie zaczelam drugi cykl je pic i sie tak zastanawiam jak dlugo je piłyscie? Wyczytalam ze najczescie fasolkowaly mamy w pierwszym lub drugim cyklu. Czy sa tu dziewczyny ktore piły je dłuzej?

Patrycja
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Było już kilka wątków o tych ziołach, przejrzyj sobie:

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ziola-ojca-sroki-nr-3,1008.html

i tutaj:

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ziola-o-sroki-mieszanka-nr-3,6137.html

Osobiście piłam jeden cykl, w którym zaszłam w ciążę ;-)

Eklerka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • xxpatixx Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia dzieki poczytam i gratulacje :)

Patrycja
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !

Ja jestem obecnie w 4 cyklu brania CLOMID. Pierwsze 3 cykle po 50mg. 1 tab. a teraz 100mg.2 tab. z zalecenia lekarza. Kiedys zaszlam w ciaze z CLOMID po 3 cyklu ale w 5 tyg.poronilam przez dzwiganie. Pozniej po 2 lata zaszlam ponownie w ciaze po 4 m-aca picia mieszanki ziolowej ojca Sroki nr.3. Teraz mam 8 letnia core. W sierpniu tamtego roku poronilam w 6 tyg.zaszlam o dziwo bez wspmagaczy.
    Teraz staram sie i zobaczymy co bedzie. Dodatkowo biore Hormeel i pije siemie lniane.
    Od nowego cyklu mam zamiar wszystko odstawic i pic tylko ziola.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ