Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ziola ojca sroki
Odpowiedz

ziola ojca sroki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xxpatixx Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka jest jej skutecznosc?

Patrycja
  • xxpatixx Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie zaczelam drugi cykl je pic i sie tak zastanawiam jak dlugo je piłyscie? Wyczytalam ze najczescie fasolkowaly mamy w pierwszym lub drugim cyklu. Czy sa tu dziewczyny ktore piły je dłuzej?

Patrycja
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Było już kilka wątków o tych ziołach, przejrzyj sobie:

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ziola-ojca-sroki-nr-3,1008.html

i tutaj:

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ziola-o-sroki-mieszanka-nr-3,6137.html

Osobiście piłam jeden cykl, w którym zaszłam w ciążę ;-)

Eklerka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • xxpatixx Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia dzieki poczytam i gratulacje :)

Patrycja
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !

Ja jestem obecnie w 4 cyklu brania CLOMID. Pierwsze 3 cykle po 50mg. 1 tab. a teraz 100mg.2 tab. z zalecenia lekarza. Kiedys zaszlam w ciaze z CLOMID po 3 cyklu ale w 5 tyg.poronilam przez dzwiganie. Pozniej po 2 lata zaszlam ponownie w ciaze po 4 m-aca picia mieszanki ziolowej ojca Sroki nr.3. Teraz mam 8 letnia core. W sierpniu tamtego roku poronilam w 6 tyg.zaszlam o dziwo bez wspmagaczy.
    Teraz staram sie i zobaczymy co bedzie. Dodatkowo biore Hormeel i pije siemie lniane.
    Od nowego cyklu mam zamiar wszystko odstawic i pic tylko ziola.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ