Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ziola ojca sroki
Odpowiedz

ziola ojca sroki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xxpatixx Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka jest jej skutecznosc?

Patrycja
  • xxpatixx Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie zaczelam drugi cykl je pic i sie tak zastanawiam jak dlugo je piłyscie? Wyczytalam ze najczescie fasolkowaly mamy w pierwszym lub drugim cyklu. Czy sa tu dziewczyny ktore piły je dłuzej?

Patrycja
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Było już kilka wątków o tych ziołach, przejrzyj sobie:

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ziola-ojca-sroki-nr-3,1008.html

i tutaj:

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ziola-o-sroki-mieszanka-nr-3,6137.html

Osobiście piłam jeden cykl, w którym zaszłam w ciążę ;-)

Eklerka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • xxpatixx Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia dzieki poczytam i gratulacje :)

Patrycja
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !

Ja jestem obecnie w 4 cyklu brania CLOMID. Pierwsze 3 cykle po 50mg. 1 tab. a teraz 100mg.2 tab. z zalecenia lekarza. Kiedys zaszlam w ciaze z CLOMID po 3 cyklu ale w 5 tyg.poronilam przez dzwiganie. Pozniej po 2 lata zaszlam ponownie w ciaze po 4 m-aca picia mieszanki ziolowej ojca Sroki nr.3. Teraz mam 8 letnia core. W sierpniu tamtego roku poronilam w 6 tyg.zaszlam o dziwo bez wspmagaczy.
    Teraz staram sie i zobaczymy co bedzie. Dodatkowo biore Hormeel i pije siemie lniane.
    Od nowego cyklu mam zamiar wszystko odstawic i pic tylko ziola.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ