ziola ojca sroki Pomocy!!!!
-
hej dziewczyny mam maly problem pije ziola juz od miesiaca ostanio mialam ok. 10 marca mam pco i okres mam wywolywany luteina i robilam juz z 3 testy i nic z tego w ciazy nie jestem nie wiem czy poczekac jeszcze troche i zrobic kolejny test az normalnie rece czlowiekowi opadaja bo gdzie sie nie słyszy to kazdy w ciaże zachodzi...czy juz wziac luteine na wywolanie okresu co wy o tym myslicie???Magda26
-
nick nieaktualny
-
Ja wytrzymalam pelna kiracje 3 pelne cykle. Te ziola strasznie wydluzyly mi cykle, ale pierwsza faze, nie druga. Takze mialam raz krwawienie srodcykliczne. W ciaze nie zaszlam. Mam nadzieje, ze obecny cykl bez Sroki, za to z Klimuszka skroca mi cykle, bo dochodziy juz prawie do 50 dni.
-
Zioła sroki nr 3 . Ja miałam kupione wsZystkie składniki ze sklepu zielarskiego oddzielnie i potem je tylko razem proporcjonalnie zmieszalam. Nie pamietam składu dokładnego wpisz na Google napewno sie pojawi. Mi zioła o jeden dzień przyspieszyły Owulke miałam mocne bóle owulacyjny wraz z małym plamieniem. Wiem na 100 procent ze to one mi pomogły ! powodzenia
-
A ja wczoraj dostałam okres po luteinie w sumie jak bym jej nie wziela to znowu na okres bym czekala chyba w nieskonczonosc i mysle ze chociaz te ziola mi troche pomoga i zaczynam drugi miesiac pic ziola zobacze co w tym miesiacu mi wyjdzie w sumie mialam isc znowu na badania na czystosc bo mialam jakies grzyby ale lekarz mowil ze to nic groznego ale przepisal mi globulki... i po okresie mialam isc do niego i mialam isc na hsg i w sumie jak by mi teraz wyszla ta czystosc dobra to bym poszla na ta badanie...i nie wimem czy isc do tego lekarza czy jeszcze miesiac poczekac i zobaczyc co to bedzie co radzicie???Magda26
-
kalitria wrote:y staralismy sie 10 cykli z różnymi specyfikami od doktóra. w końcu rzuciłam medykamenty i zaczełam pic ziola o sroki. zaszłam w 1 cyklu
Zamierzam wskoczyć na ziółka
-
Ja polecam Kochane zioła na I i II fazę cyklu oddzielnie W pierwszej mają za zadanie pobudzać prace jajników, a w drugiej wspomóc produkcję progesteronu. Trzeba być tylko systematycznym Ja po nich też pięknie czułam owulację Jak ktoś jest zainteresowany, nich pisze do mnie
-
OvuFriend
-