Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Znieczulenie zewnątrzoponowe a jakość nasienia.
Odpowiedz

Znieczulenie zewnątrzoponowe a jakość nasienia.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Manieczka86 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Nie wiem czy któraś z Was będzie znała odpowiedź na moje pytanie ale może akurat się taka znajdzie. Mój M jest pechowcem i miał kilka operacji przy znieczuleniu zewnątrzoponowym. Interesuje mnie czy mogło to mieć wpływ na jego nasienie.

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
    Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manieczka86 wrote:
    Witajcie dziewczyny. Nie wiem czy któraś z Was będzie znała odpowiedź na moje pytanie ale może akurat się taka znajdzie. Mój M jest pechowcem i miał kilka operacji przy znieczuleniu zewnątrzoponowym. Interesuje mnie czy mogło to mieć wpływ na jego nasienie.
    hej :) a czy miał juz robione badanie nasienia?

• Manieczka86 Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie miał. Jesteśmy przed badaniami. Pytam tutaj bo wizyte u gina mam dopiero pod koniec maja.

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
    Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ