Zostańmy mamami 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak morale? Leży i kwiczy - tragicznie się czuję i fizycznie i psychicznie. Może trochę wyjadę na prostą jak beta po poronieniu wreszcie wyjdzie ujemna i - co ważniejsze- w końcu przestanę krwawić, bo dziś mija mi miesiąc permanentnej @
Oby jakoś przetrwać do wiosny... mój szlaban na poczęcie ma być zdjęty pod koniec czerwca i nie ma szans na przyśpieszenie, bo to o chemię, którą mi podano się rozchodzi.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:Jak morale? Leży i kwiczy - tragicznie się czuję i fizycznie i psychicznie. Może trochę wyjadę na prostą jak beta po poronieniu wreszcie wyjdzie ujemna i - co ważniejsze- w końcu przestanę krwawić, bo dziś mija mi miesiąc permanentnej @
Oby jakoś przetrwać do wiosny... mój szlaban na poczęcie ma być zdjęty pod koniec czerwca i nie ma szans na przyśpieszenie, bo to o chemię, którą mi podano się rozchodzi.
u mnie też totalna dolina. Mam nadzieję, że zostanie w starym roku. Jutro powinnam dostać @ i niech już przyjdzie, bo bóle brzucha męczą mnie od ponad tygodnia nie dając zapomnieć, że nadchodzi.Maracuja -
Ja chciala bym do was dolaczyc...
Moja sytuacja przedstawia sie nastepujaco...
Mieszkam w Uk. Staramy sie od lipca tego roku. Bezskutecznie.
W tym mies bedac w pl zrobilam podstawowe badania krwi gdzie wyszlo mi tsh powyzej 7!!! Wiec juz wiadomo gdzie lezy problem. Niestety nie bede sie leczyc do maja 2014 bo nie chce tego robic w uk a w pl bede wlasnie wtedy.
Starania przerywamy z powodu choroby ( zreszta i tak przy takim wyniku nie ma szans zebym zaszla) ale tez dlatego ze w 2015 r mamy wesele.
Chce sie spokojnie do niego przygotowac a potem bawic bez obaw i strachu
Uff sie rozpisalam
-
No i rozpoczął się nowy rok - oby przyniósł nam wszystkim same dobre wiadomości.
Może to głupie, ale czuję się jakby mi ktoś zdjął z pleców jeden z tych ciężkich worów ze zmartwieniami - może naprawdę teraz muszę już tylko trochę poczekać i wszystko będzie dobrze...?
Ten suwak w podpisie jakoś tak motywująco na mnie działa - niby to jeszcze szmat czasu, ale codziennie ubywa tych dni - mam nadzieję, że szybko miniePaula55 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyJa mam abonament na ovu wykupiony na kolejne 14 miesiecy ;)Mojemu mezowi marzy sie ciaza po wakacjach 2014 czyli dzidzia 2015
Nie zabezieczamy sie sex tylko do 2-3 dni przed owulacja (chcemy miec tym razem corke), moze cos tam zostanie i jednak bede mama jeszcze w 2014? Kto wie Czas pokazekierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChętnie dołączę do grupy mam 2015 od marca ruszamy ze staraniami, styczeń niestety bezowulacyjny a luty musimy odpuścić bo męża nie będzie w domu... no chyba, że wcelujemy w dni płodne choć u mnie to dziwnie cykl się układa...
Krótka historia moja - decyzja o staraniach podjęta w listopadzie, w grudniu diagnoza pco, styczeń starania ale cykl bezowulacyjny...
Także mam nadzieje, że niebawem cykl zostanie "naprawiony" i owulka będzize
czekam na piękną wiosnę