Zostańmy mamami 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam nadzieje ze zalapie sie jeszcze na 2014 ale jak sie nie uda to moze byc tez 2015 bede szczesliwa jak sie uda szybciej zobaczymy co losprzyniesie w 2014 roku testowanie mam na 13 lub 14 stycznia mam nadzieje ze obacze te piekne 2 kreseczki na tescie
-
Dziewczyny podziwiam Was za te plany, pozytywne myślenie Zresztą ja też tak miałam na początku starań a wraz z upływem czasu wszystko się pozmieniało. Już nie planuje tak jak Wy że w 2014 lub 15 w ogóle czasami mam jeszcze resztki nadziei, ale dla mnie to baaaaaaaardzo odległy termin że może kiedyś, ale kiedy???????????????????? i czy w ogóle??????????
Powodzenia przyszłe mamuśki -
nick nieaktualny
-
Cześć
Ja też będę mamą w 2015 - innej opcji nie biorę pod uwagę. Teraz udało się od razu po rozpoczęciu leczenia, a wcześniej prawie dwa lata nic - niestety skończyło się źle i teraz musimy odpuścić na 6 miesięcy... wierzę, że następnym razem będzie inaczej i wiosną 2015 przytulę mój Mały Cud
Zielarka, dziękuję za zaproszeniezielarka, Jus1985 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z mezem staramy sie od roku , w tym miesiącu jakos inaczej było bo miałam plamienie okoloowulacyjne jeszcze wczoraj ten sluz aa byliśmy zajesci sklepem i te myśli o ciąży nie były jak wcześniej.. od woczraj tylko lekko kluje mnie jajnik ale czasami a wcześniej to sie zwijałam z bolu tak kulo
-
Szkoda, że muszę czekać aż do lata... ale z drugiej strony teraz już przynajmniej wiem, że jest na co, bo MOGĘ zajść w ciążę. Wcześniej też pół roku takiego zawieszenia mieliśmy, ale bez większych nadziei...grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
malinka20 wrote:hej dziewczyny mogę dolaczyc do was? chociaż tez mam nadzieje ze w 2014 uda sie;)dziewczyny a wiecie cos może co oznacza sluz bladoróżowy? tydz.przed @
zAgatka lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
Hejka!
Chętnie i ja dołączę, mogę?
We wrześniu urodziłam syna przez cc i wstępnie ginekolog zalecił odczekać rok z kolejnymi staraniami, więc wcześniej niż wrzesień 2014 nie powinnam startować (a może się okazać, że i trochę się start opóźni - zależy jak będzie wyglądała sytuacja zdrowotna i finansowa).
Przyznam, że bardzo chętnie przyśpieszyłabym ten zegar, by móc znowu starać się o drugie (a właściwie trzecie, bo pierwszą ciążę straciłam w 6tc) maleństwo. Mam nadzieję, że rok 2014 przyniesie dobre nowiny (starającym się II kreseczki, a mi zielone światło do starań).Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 22:57