35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisiel, przecież idziesz dzielnie do przodu, dajesz dajesz! Pośladki zwarte, cycki do przodu, uśmiech na twarz! Będzie dobrze, nie łam się
Sabina, gretka, Aasiula, efcia, Mega, Magdala, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Moja inwigilacja w gabinecie dentystycznym przebiegła pomyślnie.
Miło, czysto, przyjemnie, profesjonalnie, nie drogo. Czego chcieć więcej? Aaa, trzy minuty pieszo z domu. Elegancko.
Poszłam na piaskowanie zęborów. Czuję się jak na plaży
w sumie też dobrze, pogoda jest, wszystko się zgadza.
Aasiula, efcia, Sabina, Magda*, Magdala, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Moja inwigilacja w gabinecie dentystycznym przebiegła pomyślnie.
Miło, czysto, przyjemnie, profesjonalnie, nie drogo. Czego chcieć więcej? Aaa, trzy minuty pieszo z domu. Elegancko.
Poszłam na piaskowanie zęborów. Czuję się jak na plaży
w sumie też dobrze, pogoda jest, wszystko się zgadza.
własnie mnie natchnełas tez sie musze umówic
a ile u was kosztuje? -
nick nieaktualnypiaskowanie zębów? brzmi mi to na zdzieranie szkliwa
i co zabki piekne?ubytków brak? no to slicznie Kometa
a ja za chwile do nowej szkoly Nadii jadę ,zapisać ją,cieszę się że jednak znalezli dla niej miejsce w klasie.Mamy szczęście bo jedno dziecko się wyprowadza
efcia, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:odliczam do studniówki
tylko 17 ,jutro wizyta przed wyjazdem do polski,ale niestety bez usg
jak w Posce sie planuje usg? bo tu w 20 tyg i potem dopiero w 27
Madzia, w Polsce swiat i ludzie. Idziesz i robisz jak Cie cos niepokoi.
Moremi co robisz na glowie?
Dobry. Goraco. 36 stopni.
kkisia, efcia, Simba, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Różne są ceny, od 100 do 180 zł za oba łuki zębowe. Ja placilam 100. Ale zaszalałam i dałam je jeszcze polakierować za 60. I teraz czekam, 2 godz nie jeść, a czereśnie wyglądają, jakby chciały się na mnie rzucićefcia wrote:własnie mnie natchnełas tez sie musze umówic
a ile u was kosztuje?
chyba pojadę do miasta coś załatwić to jak wrócę będzie akurat. W domu się nie opanuję chyba hehehe
kkisia, efcia, Mega, Magdala, moremi lubią tę wiadomość
-
Chwyla chwyla. Wakacje mam, taaak? Ponczka se kupilam, taaak? To go zjem, moze mi w cycki pojdzie! Bo na nogi to ciezko zapierdaczam, zeby nie byly grube. I daaaleko im do doskonalosci.Simba wrote:Wyjdz stad. Mozesz wyjsc z Iwcia. Drugi wkurwiacz forumowo-wakacyjny...
kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Mega, Magdala, moremi, stara.krycha, Magda*, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe to delikAtnie czyści zęby. Drobniutki piasek dentystyczny (ja dziś miałam o smaku cytrynowym) pod ciśnieniem strzela w zębory i usuwa osady.nie szkodzi to szkliwu. Zęby ok.Magda* wrote:piaskowanie zębów? brzmi mi to na zdzieranie szkliwa
i co zabki piekne?ubytków brak? no to slicznie Kometa
Sabina, efcia, moremi, Magda* lubią tę wiadomość
-
7dc
Endo - 7 (podobno bardzo ładne jak na pierwszą fazę)
P - 14,11,10,10
L - 12,11,10
punkcja 15.07Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:02
efcia, ComeToMeBaby, gretka, kapturnica, Simba, Dziobak, Mega, Sabina, Magdala, Zofia8, ania.g, kkisia, Bozia3, moremi, SolarPolar, Arwena, stara.krycha, gosia7122, BISCA, caffe, beates, mama78 lubią tę wiadomość
-
Paszczu dzisiaj dziabałam się Twoim zastrzykiem i czułam się jak byśmy razem to robiły.
Zaraz spożyję czopek od Simby i będzie Nas więcej
efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, Mega, Sabina, paszczakin, kkisia, moremi, SolarPolar, stara.krycha, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
Ilez mozna? Ile? Ile tego macierzynskiego, wakacji itp?Dziobak wrote:Chwyla chwyla. Wakacje mam, taaak? Ponczka se kupilam, taaak? To go zjem, moze mi w cycki pojdzie! Bo na nogi to ciezko zapierdaczam, zeby nie byly grube. I daaaleko im do doskonalosci.
W dupe ci paczek pojdzie, w dupe!
Reni, Mega, efcia, Sabina, paszczakin, Magdala, kkisia, moremi, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH