Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel, przecież idziesz dzielnie do przodu, dajesz dajesz! Pośladki zwarte, cycki do przodu, uśmiech na twarz! Będzie dobrze, nie łam się <3

nick nieaktualny, gretka, Aasiula, efcia, Mega, Magdala, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja inwigilacja w gabinecie dentystycznym przebiegła pomyślnie.
    Miło, czysto, przyjemnie, profesjonalnie, nie drogo. Czego chcieć więcej? Aaa, trzy minuty pieszo z domu. Elegancko.

Poszłam na piaskowanie zęborów. Czuję się jak na plaży ;-) w sumie też dobrze, pogoda jest, wszystko się zgadza.

Aasiula, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, kapturnica, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni trzymam kciuki <3
    awatar super :D

Sabinko bedziesz miała dwojke jak nic i to za jednym zamachem - twixy ;D

Kkisia wyłaź szybko z tego dołka - walcz :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak dla ciebie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif ty wiesz

Dziobak lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Moja inwigilacja w gabinecie dentystycznym przebiegła pomyślnie.
    Miło, czysto, przyjemnie, profesjonalnie, nie drogo. Czego chcieć więcej? Aaa, trzy minuty pieszo z domu. Elegancko.

Poszłam na piaskowanie zęborów. Czuję się jak na plaży ;-) w sumie też dobrze, pogoda jest, wszystko się zgadza.

własnie mnie natchnełas tez sie musze umówic
    a ile u was kosztuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piaskowanie zębów? brzmi mi to na zdzieranie szkliwa
    i co zabki piekne?ubytków brak? no to slicznie Kometa :)

a ja za chwile do nowej szkoly Nadii jadę ,zapisać ją,cieszę się że jednak znalezli dla niej miejsce w klasie.Mamy szczęście bo jedno dziecko się wyprowadza :)

efcia, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odliczam do studniówki :) tylko 17 ,jutro wizyta przed wyjazdem do polski,ale niestety bez usg
    jak w Posce sie planuje usg? bo tu w 20 tyg i potem dopiero w 27

ComeToMeBaby, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam. Miałam napisać, ale nie mogę się skupić, bo murzyny za głośno gadają.

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, efcia, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wracam. Miałam napisać, ale nie mogę się skupić, bo murzyny za głośno gadają.
    Znowu jestes w Brukseli? No to co Ty nic nie mowisz!

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Reni, Mega, paszczakin, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    odliczam do studniówki :) tylko 17 ,jutro wizyta przed wyjazdem do polski,ale niestety bez usg
    jak w Posce sie planuje usg? bo tu w 20 tyg i potem dopiero w 27

Madzia, w Polsce swiat i ludzie. Idziesz i robisz jak Cie cos niepokoi.

Moremi co robisz na glowie?

Dobry. Goraco. 36 stopni.

nick nieaktualny, efcia, Simba, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    własnie mnie natchnełas tez sie musze umówic
    a ile u was kosztuje?
    Różne są ceny, od 100 do 180 zł za oba łuki zębowe. Ja placilam 100. Ale zaszalałam i dałam je jeszcze polakierować za 60. I teraz czekam, 2 godz nie jeść, a czereśnie wyglądają, jakby chciały się na mnie rzucić ;-) chyba pojadę do miasta coś załatwić to jak wrócę będzie akurat. W domu się nie opanuję chyba hehehe

nick nieaktualny, efcia, Mega, Magdala, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wyjdz stad. Mozesz wyjsc z Iwcia. Drugi wkurwiacz forumowo-wakacyjny...
    Chwyla chwyla. Wakacje mam, taaak? Ponczka se kupilam, taaak? To go zjem, moze mi w cycki pojdzie! Bo na nogi to ciezko zapierdaczam, zeby nie byly grube. I daaaleko im do doskonalosci.

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, Mega, Magdala, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kisiel <3
    Zrób to co robi prawdziwa kobieta robi w takiej sytuacji, ochrzan męża albo idź nq zakupy ;-)

A ja glupia okna umylam ;)

ComeToMeBaby, gretka, nick nieaktualny, efcia, Simba, Mega, Magdala, moremi, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    piaskowanie zębów? brzmi mi to na zdzieranie szkliwa
    i co zabki piekne?ubytków brak? no to slicznie Kometa
    Hehe to delikAtnie czyści zęby. Drobniutki piasek dentystyczny (ja dziś miałam o smaku cytrynowym) pod ciśnieniem strzela w zębory i usuwa osady.nie szkodzi to szkliwu. Zęby ok.

nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już
    jestem w pracy
    tu chłodniej i ciszej.....aaaaa nie te skurwenseny dalej piłujo!

efcia, gretka, Simba, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7dc
    Endo - 7 (podobno bardzo ładne jak na pierwszą fazę)
    P - 14,11,10,10
    L - 12,11,10

punkcja 15.07

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:02

efcia, ComeToMeBaby, gretka, kapturnica, Simba, Dziobak, Mega, nick nieaktualny, Magdala, Zofia8, ania.g, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, BISCA, caffe, beates, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to opowiadaj

c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Endo - 7 (podobno bardzo ładne jak na pierwszą fazę)
    P - 14,11,10,10
    L - 12,11,10

super :D to teraz grzecznie je wysiaduj ;-)

ComeToMeBaby, gretka, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu dzisiaj dziabałam się Twoim zastrzykiem i czułam się jak byśmy razem to robiły.
    Zaraz spożyję czopek od Simby i będzie Nas więcej ;-)

efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, moremi, SolarPolar, nick nieaktualny, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Chwyla chwyla. Wakacje mam, taaak? Ponczka se kupilam, taaak? To go zjem, moze mi w cycki pojdzie! Bo na nogi to ciezko zapierdaczam, zeby nie byly grube. I daaaleko im do doskonalosci.
    Ilez mozna? Ile? Ile tego macierzynskiego, wakacji itp?
    W dupe ci paczek pojdzie, w dupe!

Reni, Mega, efcia, nick nieaktualny, paszczakin, Magdala, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 10264 10265 10266 10267 10268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ