35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Popaprancy swiata laczmy sie!Reni wrote:Paszczu dzisiaj dziabałam się Twoim zastrzykiem i czułam się jak byśmy razem to robiły.
Zaraz spożyję czopek od Simby i będzie Nas więcej
A poki co - ide do domu
Jak sie chce to sie moze - odwalilam kupe spraw i lece do moich chlopakow. Musze mojego M troche rozruszac, bo dola ma chlopak.
Reni, efcia, paszczakin, Magdala, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ooo będzie chędożenie czy zwykła prokreacja?Simba wrote:Popaprancy swiata laczmy sie!
A poki co - ide do domu
Jak sie chce to sie moze - odwalilam kupe spraw i lece do moich chlopakow. Musze mojego M troche rozruszac, bo dola ma chlopak.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
dzisiaj mają nazwę paszczoreny

paszczakin wrote:Reni, wyniki piękne, ciesze się bardzo!
I dziabaj się na zdrowie Reniferkow
nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to piknie, teraz tylko wyhodujesz ładne i dorodne i będą małe renkiReni wrote:7dc
Endo - 7 (podobno bardzo ładne jak na pierwszą fazę)
P - 14,11,10,10
L - 12,11,10
punkcja 15.07
Reni, nick nieaktualny, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
dwa to jednak mega obciążenie
jeden raczej jeden
chyba jeden
no nie wiem nie wiem
co robić?
Sabina wrote:Reniek
Pisalas kiedyś, że bierzesz jeden zarodek. Podtrzymujesz czy pod wpływem prania mózgu przez Twiksiaki bierzesz dwa?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, moremi, SolarPolar, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, megan8, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo.musi być Wasza decyzjaReni wrote:dwa to jednak mega obciążenie
jeden raczej jeden
chyba jeden
no nie wiem nie wiem
co robić?
nas nie pytaj, bo od razu zaczniemy skandowac- dwa weź dwa!
ania.g, Niuta, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, efcia, moremi, Zofia8, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
to było pytanie retoryczne

Sabina wrote:To.musi być Wasza decyzja
nas nie pytaj, bo od razu zaczniemy skandowac- dwa weź dwa!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cichaj
ja wysiaduję i muszę mieć spokój
nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, moremi, Dziobak, BISCA, caffe, nick nieaktualny, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ochłonelam po moim krzywym płocie. W pracy lipa, bo net padła, wszystko ręcznie trzeba pisać. W komórce mi prąd padnie, nie mogę nadużywać

Nie mam się w co ubrać w upal. Ciążowe za duże, zwykle ciuchy za małe. Ubralam jakąś sukienkę, to syn mi powiedział, ze wyglądam jak stara baba ze wsi i tyle...
Jutro zaczynam II trymestr
i idę do gina. Ciekawe co z krwiakami, z czego to leci...
ania.g, Magdala, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, moremi, gosia7122, Dziobak, BISCA, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość