35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Popaprancy swiata laczmy sie!Reni wrote:Paszczu dzisiaj dziabałam się Twoim zastrzykiem i czułam się jak byśmy razem to robiły.
Zaraz spożyję czopek od Simby i będzie Nas więcej
A poki co - ide do domu
Jak sie chce to sie moze - odwalilam kupe spraw i lece do moich chlopakow. Musze mojego M troche rozruszac, bo dola ma chlopak.
Reni, efcia, paszczakin, Magdala, kkisia, Bozia3, Mega, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
ooo będzie chędożenie czy zwykła prokreacja?Simba wrote:Popaprancy swiata laczmy sie!
A poki co - ide do domu
Jak sie chce to sie moze - odwalilam kupe spraw i lece do moich chlopakow. Musze mojego M troche rozruszac, bo dola ma chlopak.
Sabina, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, moremi, stara.krycha, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
dzisiaj mają nazwę paszczoreny

paszczakin wrote:Reni, wyniki piękne, ciesze się bardzo!
I dziabaj się na zdrowie Reniferkow
Sabina, paszczakin, kkisia, Mega, moremi, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to piknie, teraz tylko wyhodujesz ładne i dorodne i będą małe renkiReni wrote:7dc
Endo - 7 (podobno bardzo ładne jak na pierwszą fazę)
P - 14,11,10,10
L - 12,11,10
punkcja 15.07
Reni, kkisia, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
dwa to jednak mega obciążenie
jeden raczej jeden
chyba jeden
no nie wiem nie wiem
co robić?
Sabina wrote:Reniek
Pisalas kiedyś, że bierzesz jeden zarodek. Podtrzymujesz czy pod wpływem prania mózgu przez Twiksiaki bierzesz dwa?
Sabina, kkisia, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, moremi, SolarPolar, stara.krycha, BISCA, Magda*, megan8, Simba, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo.musi być Wasza decyzjaReni wrote:dwa to jednak mega obciążenie
jeden raczej jeden
chyba jeden
no nie wiem nie wiem
co robić?
nas nie pytaj, bo od razu zaczniemy skandowac- dwa weź dwa!
ania.g, Niuta, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, efcia, moremi, Zofia8, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, ochłonelam po moim krzywym płocie. W pracy lipa, bo net padła, wszystko ręcznie trzeba pisać. W komórce mi prąd padnie, nie mogę nadużywać

Nie mam się w co ubrać w upal. Ciążowe za duże, zwykle ciuchy za małe. Ubralam jakąś sukienkę, to syn mi powiedział, ze wyglądam jak stara baba ze wsi i tyle...
Jutro zaczynam II trymestr
i idę do gina. Ciekawe co z krwiakami, z czego to leci...
ania.g, Magdala, Sabina, gretka, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, moremi, gosia7122, Dziobak, BISCA, Magda*, Simba lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH