35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzobaczymy co mi gin doradziSolarPolar wrote:Ewa jak Twoje dzialania w kwestii prokreacji?
jestem juz oficjalnie wciągnieta w system więc umawiam sie na wizyte as soon as possible
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, gosia7122, ania.g, Mega, caffe, nick nieaktualny, malgos741, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypodobaja mi sie te bezpłatne leki tutaj-wchodzisz do apteki dajesz recepte, bierzesz leki i wychodzisz....bez wyciagania portfela
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, ania.g, Mega, Dziobak, Reni, caffe, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle masz wakacje. Do konta wont!Dziobak wrote:Chwyla chwyla. Wakacje mam, taaak? Ponczka se kupilam, taaak? To go zjem, moze mi w cycki pojdzie! Bo na nogi to ciezko zapierdaczam, zeby nie byly grube. I daaaleko im do doskonalosci.
efcia, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem. Odprezam cialo po morderczym powrocie z pracy i za pol godziny na spacer z siersciuchem.stara.krycha wrote:Sama ze soba gadam widze. To sie witam. No witaj Krysiu

nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny