35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wygląda dobrze, próbuj. Na telefonie dojrzalam 4 skladniki, serio nic więcej w nim nie ma?Bozia3 wrote:paszcza mam pytanie

nie znalazłam tego konkretnego chleba, ale w rossmanie znalazłam takie coś - i czy się nada??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45458c75f0bb.jpg
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najstarszy? bo cos nie doczytalam?...a.. najlepszy...Dziobak wrote:Wakacje to mam, bo mam najlepszy zawod na swiecie!

stara.krycha, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, BISCA, Sabina, Dziobak, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Dzieki kochana... Ciesze sie ze juz po wszystkim. KOszmarnie dlugo na wyniki czekal. 6 tyg. prawie...Dziobak wrote:Marta, genialnie! Gratuluje! I zazdroszcze, bo nas to chyba tez czeka za pare lat!
kkisia, kapturnica, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Wiecie co wlasie usiadłam i tak mysle ,kurde w przyszłym roku nie bedzie kwiatkow starkow ,kurwa ile to podlewania ,juz mi sie nie chce

Z robotry szybko do domu pozniej obiad i jak juz mam ochote posiedziec to trzeba podlac ogrod
,nie bedzie kwiatow i juz ...
MartaDidi, kkisia, moremi, kapturnica, Sabina, Dziobak, Mega, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
A jeszcze dodam, ze moje dziecko naukowo-szkolnie- zupelnie przeciętny... Na mature sie tak spial...i dlatego taka dumna jestem z niego...
Aasiula, kkisia, moremi, kapturnica, BISCA, Dziobak, Mega, SolarPolar, efcia, Magdala, stara.krycha, ania.g, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ide o zaklad, ze beda... ja sobie to co roku obiecuje...Aasiula wrote:Wiecie co wlasie usiadłam i tak mysle ,kurde w przyszłym roku nie bedzie kwiatkow starkow ,kurwa ile to podlewania ,juz mi sie nie chce

Z robotry szybko do domu pozniej obiad i jak juz mam ochote posiedziec to trzeba podlac ogrod
,nie bedzie kwiatow i juz ...
Aasiula, kkisia, moremi, kapturnica, SolarPolar, efcia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
Nie no Marta, gratulacje dla młodego. Szczególnie w kontekście wyników krajowych, koszmarnych..MartaDidi wrote:A jeszcze dodam, ze moje dziecko naukowo-szkolnie- zupelnie przeciętny... Na mature sie tak spial...i dlatego taka dumna jestem z niego...
To teraz nagroda?
Aasiula, kkisia, kapturnica, MartaDidi, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
heheheh ja tez ale w tym roku jakos tak wyjatkowo mnie to wkurza ,zielone posadze tylko na tarasie (tuje i cos tam jeszcze ) i juzMartaDidi wrote:ide o zaklad, ze beda... ja sobie to co roku obiecuje...

kkisia, moremi, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:ide o zaklad, ze beda... ja sobie to co roku obiecuje...

Ja nie mam! Pierwszy raz.. Nawet mój ukochany zielnik porzucony, ale zioła super się rosły w chwastach - rozmaryn, tymianek i lubczyk mam gigantyczne.. Ciekawe, czy przetrzymaja te ukropy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 19:26
kkisia, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
My spacerujemy, dopiero teraz dało się wyjść.. W cieniu calkiem przyjemnie..
Tak se mysle, czy nie jechać nad morze jutro, tam zawsze chłodniej.. Tylko nie wiem, czy z młodym to dobry pomysł?
kkisia, moremi, Aasiula, Mega, efcia, stara.krycha, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
Jak wypije młodemu wodę z butelki, to będę chuj nie matka, nie?

Moja się już skończyła, a on w sumie śpi..
kapturnica, MartaDidi, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, efcia, stara.krycha, Reni, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Jak zaczniesz jak Dziobak wyjadac dziecku jedzenie to nawet chujomatka z Ciebie nie zostaneipaszczakin wrote:Jak wypije młodemu wodę z butelki, to będę chuj nie matka, nie?

Moja się już skończyła, a on w sumie śpi..
moremi, Dziobak, Aasiula, Mega, kkisia, efcia, stara.krycha, Reni lubią tę wiadomość

-
Moj mi pisal ,ze dzis w apartamencie , w ktorym pracowal na termometrze w srodku mial 40stopni tak byl nagrzany..Macie tam tez ukrop niezly w BE .paszczakin wrote:My spacerujemy, dopiero teraz dało się wyjść.. W cieniu calkiem przyjemnie..
Tak se mysle, czy nie jechać nad morze jutro, tam zawsze chłodniej.. Tylko nie wiem, czy z młodym to dobry pomysł?
A czemu nie ??Mysle ,ze dobry pomysl jechac wlasnie z dzieciem tam gdzie jest chlodniej trochu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 19:32
moremi, Aasiula, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH