35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak- puree z dzemem...paszczakin wrote:Nie no Marta, gratulacje dla młodego. Szczególnie w kontekście wyników krajowych, koszmarnych..
To teraz nagroda?
moremi, Mega, paszczakin, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Na jego miejscu(na swoim tez tak zrobiłam ) oblalaym porzadnie zdana mature. A matka jutro w nagrode moze mu cos na kaca podsunacMartaDidi wrote:tak- puree z dzemem...

MartaDidi, moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, promoszka lubią tę wiadomość

-
U nas +35
Az trudno w to uwierzyc,
Marta Didi gratulejszen
W pierwszej chwili pomyslalam, podobnie jak Krycha, ze to jakies testy na plemniorach
MartaDidi, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Magdala, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
MartaDidi wrote:13% moje schlodzone wino...
Jest moja Martusia od Prasowania
No to zdrowko wszystkich staraczek, bylych, obecnych i przyszlych !!!
MartaDidi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, efcia, Magdala, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam sie
Troche pozno, bo zmieniamy caly system informatyczny w pracy i szkoloenie na calego. Nie ma kiedy zajrzec.
U nas tez goraco, ale nie narzekam bo w domu chlodno a w biurze klima. Wiec jest OK
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
bedziemy swietowac w weekend. Jutro jeszcze papiery do Szczecina wiezie... Potem czekamy...kapturnica wrote:Na jego miejscu(na swoim tez tak zrobiłam ) oblalaym porzadnie zdana mature. A matka jutro w nagrode moze mu cos na kaca podsunac

moremi, Aasiula, kapturnica, Dziobak, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, megan8, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Dzizas, jak jest goraco.
A Adas chodzi sam. I jest taki dumny z siebie! Teraz to sie dopiero zacznie zabawa!
BISCA, Aasiula, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, caffe, nick nieaktualny, efcia, paszczakin, malgos741, Magdala, nick nieaktualny, ania.g, Reni, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Tyyy a moze jakies rolkiDziobak wrote:Dzizas, jak jest goraco.
A Adas chodzi sam. I jest taki dumny z siebie! Teraz to sie dopiero zacznie zabawa!
tzn. my na rolki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 20:33
BISCA, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoglądałam kilka filmów odnosnie leczenia padaczki za pomocą CBD,w padaczce masz to szczęście że nie musisz uzywac THC ,bo wyższe stężenia THC nie są do dostania tak o w necie a z kolei CBD tak-nie ma on dzialanie odurzającego ani halucynogennego.Heretyczka wrote:od wczoraj mamy oficjalny list o pełnym ubezpieczeniu
dzis juz był w przychodni, zaległe szczepienia, ogólne badanie, ma 11kg i 80cm
bylismy tez w klinice w sprawie padaczki - powtórne EEG, nowe leki od dzis - steryd
15.07 powtórna wizyta i EEG jak reaguje na lek, w między czasie za tydzien mam napisać maila lekarzowi jak sobie radzi z nowym lekiem
pytałam o medyczna cannabis - jest w razie czego w aptece we Frankfurcie ale tylko jesli inne srdki nie pomogaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:06
anna maria lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No wlasnie a jak pekna - juz sa duze to za 15 dni to moze juz ich nie byc.
Faktycznie trochę późno, ale pęknąć to nie pękną . Reni wstrzykuje sobie antypękacza .
Reni, ładny wynik. Trzymam kciuki.
A tak na marginesie Ci powiem, że prawdopodobnie tego samego dnia będziemy przyjmować lokatorów .
anna maria, SolarPolar, Mega, nick nieaktualny, MartaDidi, moremi, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, caffe, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, malgos741, Magdala, nick nieaktualny, BISCA, ania.g, Reni, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Beates co tak z partyzanta?

No pięknie nam sie tutaj sytuacja rozwija na wątku, nowe cionze sypną sie jak z rękawa
trzymam za was kciuki dziewczęta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:15
nick nieaktualny, beates, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, efcia, malgos741, nick nieaktualny, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:To super wiesci Beates

Staram się już nie nakręcać i o tym nie myśleć.
Na szczęście w pracy młyn, po pracy też dużo do zrobienia więc na myślenie czasu mało
Zofia8, nick nieaktualny, caffe, efcia, Mega, nick nieaktualny, Reni, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Będą jednak bliźniaki?beates wrote:Faktycznie trochę późno, ale pęknąć to nie pękną . Reni wstrzykuje sobie antypękacza .
A tak na marginesie Ci powiem, że prawdopodobnie tego samego dnia będziemy przyjmować lokatorów .
beates, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega, nick nieaktualny, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No co się nic nie chwalila! Ale będzie emocji w lipcu!beates wrote:Faktycznie trochę późno, ale pęknąć to nie pękną . Reni wstrzykuje sobie antypękacza .
moremi, beates, nick nieaktualny, efcia, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość