35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak- puree z dzemem...paszczakin wrote:Nie no Marta, gratulacje dla młodego. Szczególnie w kontekście wyników krajowych, koszmarnych..
To teraz nagroda?
moremi, Mega, paszczakin, kkisia, efcia, stara.krycha, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Na jego miejscu(na swoim tez tak zrobiłam ) oblalaym porzadnie zdana mature. A matka jutro w nagrode moze mu cos na kaca podsunacMartaDidi wrote:tak- puree z dzemem...

MartaDidi, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, efcia, stara.krycha, promoszka lubią tę wiadomość

-
MartaDidi wrote:13% moje schlodzone wino...
Jest moja Martusia od Prasowania
No to zdrowko wszystkich staraczek, bylych, obecnych i przyszlych !!!
MartaDidi, Aasiula, Mega, Sabina, paszczakin, kkisia, efcia, Magdala, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam sie
Troche pozno, bo zmieniamy caly system informatyczny w pracy i szkoloenie na calego. Nie ma kiedy zajrzec.
U nas tez goraco, ale nie narzekam bo w domu chlodno a w biurze klima. Wiec jest OK
moremi, Sabina, kkisia, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
bedziemy swietowac w weekend. Jutro jeszcze papiery do Szczecina wiezie... Potem czekamy...kapturnica wrote:Na jego miejscu(na swoim tez tak zrobiłam ) oblalaym porzadnie zdana mature. A matka jutro w nagrode moze mu cos na kaca podsunac

moremi, Aasiula, kapturnica, Dziobak, BISCA, dorbie, kkisia, efcia, megan8, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Dzizas, jak jest goraco.
A Adas chodzi sam. I jest taki dumny z siebie! Teraz to sie dopiero zacznie zabawa!
BISCA, Aasiula, moremi, Mega, Magda*, dorbie, MartaDidi, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Arwena, efcia, paszczakin, malgos741, Magdala, stara.krycha, ania.g, Reni, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Tyyy a moze jakies rolkiDziobak wrote:Dzizas, jak jest goraco.
A Adas chodzi sam. I jest taki dumny z siebie! Teraz to sie dopiero zacznie zabawa!
tzn. my na rolki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 20:33
BISCA, moremi, Mega, dorbie, kkisia, Dziobak, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoglądałam kilka filmów odnosnie leczenia padaczki za pomocą CBD,w padaczce masz to szczęście że nie musisz uzywac THC ,bo wyższe stężenia THC nie są do dostania tak o w necie a z kolei CBD tak-nie ma on dzialanie odurzającego ani halucynogennego.Heretyczka wrote:od wczoraj mamy oficjalny list o pełnym ubezpieczeniu
dzis juz był w przychodni, zaległe szczepienia, ogólne badanie, ma 11kg i 80cm
bylismy tez w klinice w sprawie padaczki - powtórne EEG, nowe leki od dzis - steryd
15.07 powtórna wizyta i EEG jak reaguje na lek, w między czasie za tydzien mam napisać maila lekarzowi jak sobie radzi z nowym lekiem
pytałam o medyczna cannabis - jest w razie czego w aptece we Frankfurcie ale tylko jesli inne srdki nie pomogaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:06
anna maria lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No wlasnie a jak pekna - juz sa duze to za 15 dni to moze juz ich nie byc.
Faktycznie trochę późno, ale pęknąć to nie pękną . Reni wstrzykuje sobie antypękacza .
Reni, ładny wynik. Trzymam kciuki.
A tak na marginesie Ci powiem, że prawdopodobnie tego samego dnia będziemy przyjmować lokatorów .
anna maria, SolarPolar, Mega, Sabina, MartaDidi, moremi, paszczakin, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Arwena, Dziobak, efcia, malgos741, Magdala, stara.krycha, BISCA, ania.g, Reni, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Beates co tak z partyzanta?

No pięknie nam sie tutaj sytuacja rozwija na wątku, nowe cionze sypną sie jak z rękawa
trzymam za was kciuki dziewczęta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:15
dorbie, beates, Sabina, caffe, Arwena, efcia, malgos741, stara.krycha, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:To super wiesci Beates

Staram się już nie nakręcać i o tym nie myśleć.
Na szczęście w pracy młyn, po pracy też dużo do zrobienia więc na myślenie czasu mało
Zofia8, dorbie, caffe, efcia, Mega, stara.krycha, Reni, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Będą jednak bliźniaki?beates wrote:Faktycznie trochę późno, ale pęknąć to nie pękną . Reni wstrzykuje sobie antypękacza .
A tak na marginesie Ci powiem, że prawdopodobnie tego samego dnia będziemy przyjmować lokatorów .
beates, kkisia, dorbie, efcia, Mega, stara.krycha, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No co się nic nie chwalila! Ale będzie emocji w lipcu!beates wrote:Faktycznie trochę późno, ale pęknąć to nie pękną . Reni wstrzykuje sobie antypękacza .
moremi, beates, kkisia, efcia, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH