35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie jedz tych badziewnych sklepowych jogurtów bo to strata kasystara.krycha wrote:No i w temacie jedzenia: jogurt, banan, chrupkie X2 z serkiem, marchew. sledz i salatka z tunczyka. Upal nie upal, ssanie jest

stara.krycha, dorbie, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle... ja kupuje kubel greckiego bez dodatkow i wrzucam do niego owoce. Bez cukru, ojcze wielebnyHeretyczka wrote:nie jedz tych badziewnych sklepowych jogurtów bo to strata kasy
Mega, SolarPolar, moremi, BISCA, Sabina, Magda*, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki. Moje wyniki teraz: 82% biologia rozszerzona
85% chemia rozszerzona
100% angielski podstawa i 100% rozszerzony
95% polski podstawa
80% matma podstawa
matury uwazam za zakonczone
jesli beda takie same progi jak w zeszlym roku to moj dziec dostanie sie na kazda stomatologie...ALLELUJAH!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 18:31
stara.krycha, gosia7122, Heretyczka, dorbie, kkisia, Mega, SolarPolar, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, Dziobak, paszczakin, moremi, Zofia8, BISCA, anna maria, Sabina, caffe, beates, Magda*, Arwena, efcia, Magdala, malgos741, megan8, Simba, Bozia3, mama78 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyQrwa, czytam i mysle: no zajebiste te plemnikiMartaDidi wrote:Hej Kobietki. Moke wyniki teraz 82% biologia rozszerzona
85% chemia rozszerzona
95% polski podstawa
80% matma podstawa
jesli beda takie same progi jak w zeszlym roku to moj dziec dostanie sie na kazda stomatologie...ALLELUJAH!!!
Potem przeczytalam jeszcze raz. Gratuluje synowi!
MartaDidi, dorbie, kkisia, Mega, SolarPolar, kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, paszczakin, moremi, Zofia8, BISCA, Sabina, caffe, Arwena, efcia, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje zdolnego dzieciaMartaDidi wrote:Hej Kobietki. Moje wyniki teraz: 82% biologia rozszerzona
85% chemia rozszerzona
95% polski podstawa
80% matma podstawa
jesli beda takie same progi jak w zeszlym roku to moj dziec dostanie sie na kazda stomatologie...ALLELUJAH!!!
!!!!!
stara.krycha, MartaDidi, kkisia, Sabina, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzieki... wiele bluzgow polecialo w jego kierunku w ostatnim roku...widac nie na marne...ale i poglaskany byl kilka razy i marchewki troche dostal i bata... Dobrze, ze juz po wszystkim. Stres byl dla mnie ogromny...dorbie wrote:Gratulacje zdolnego dziecia
!!!!!
stara.krycha, kkisia, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, paszczakin, moremi, Sabina, caffe, efcia, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
Marta wielkie gratulacje dla syna . Bo z tego co widzialam to co 4ty maturzysta oblał! WIec duma ma prawo i obowiazek Cie rozpierac!! Zajebiscie!!
A ja sie rozplakalam z radosci(wiem wiem hUrmony szaleja ) Moja bratowa z bratem byli na 1szym usg tam w Szkocji.I maluch caly zdrowy fika sobie .Ma 56mm , NT 1,4 i z terminu USG wychodzi ,ze 12stycznia ma termin.Jesssu jedwabiscie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 18:50
stara.krycha, MartaDidi, Aasiula, kkisia, moremi, BISCA, Sabina, Mega, beates, Arwena, efcia, Magdala lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH