35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Bozia w biedrze sa chlebki z samych ziaren , takie pudeleczko z calymi ziarenkami do upieczenia samodzielnego w domu.Chlebek malutki .Mi osobiscie nie przypadl do gustu.Ale nie kazdemu to samo smakuje

też kupiłam ten chlebek, ale jeszcze nie piekłam
Kapta mówisz ze szału nie robi?
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie lubię gotowców, lepszy chleb jest jak się samemu zrobi. Właśnie kopię za swoim przepisem bo go za bardzo pamiętam proporcje a wszystko już kupiłam.
edit: hura znalazłam
okazało się że go kiedyś wrzuciłam w przepisy na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:40
efcia, moremi, Mega, BISCA, Sabina, Magda*, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Nic szczególnego. Trochę końce podcięła i jakiś rudy mi zarzuciłaMagdala wrote:Madzia, w Polsce swiat i ludzie. Idziesz i robisz jak Cie cos niepokoi.
Moremi co robisz na glowie?
Dobry. Goraco. 36 stopni.
Magdala, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni, rety, rety... Dzieje się

Ps. A wiesz co czeka na małego szopiaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:58
kkisia, Reni, dorbie, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyod wczoraj mamy oficjalny list o pełnym ubezpieczeniu
dzis juz był w przychodni, zaległe szczepienia, ogólne badanie, ma 11kg i 80cm
bylismy tez w klinice w sprawie padaczki - powtórne EEG, nowe leki od dzis - steryd
15.07 powtórna wizyta i EEG jak reaguje na lek, w między czasie za tydzien mam napisać maila lekarzowi jak sobie radzi z nowym lekiem
pytałam o medyczna cannabis - jest w razie czego w aptece we Frankfurcie ale tylko jesli inne srdki nie pomoga
stara.krycha, Magdala, dorbie, SolarPolar, moremi, kkisia, efcia, gosia7122, ania.g, Mega, Dziobak, Reni, caffe, Magda*, malgos741, megan8, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH