35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Beates co tak z partyzanta?

No pięknie nam sie tutaj sytuacja rozwija na wątku, nowe cionze sypną sie jak z rękawa
trzymam za was kciuki dziewczęta 
Pisałam kiedyś , że wszystko zależy od tego , kiedy @ się pojawi.
A ona jak na razie mnie nie zawodzi
I zawsze regularnie mnie odwiedza
moremi, kkisia, Mega, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A moja głowa to już sama nie wie, boleć czy nie boleć

Moja tak samo.. Ale zaraz będzie białe z bombelkami, jak mi tylko dziecię usnie.. Dopiero go położyłam, bo wczesniej można było zdechnac w sypialni z gorąca.. A on taki tym ciepłem wymeczony, że teraz nie może zasnąć..
A moje białe tam wooooooła..
moremi, efcia, beates, Mega, ComeToMeBaby, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja nie wiem o czym Wy? U mnie luzik

To tak jeszcze do pośmiania się przed snem.
W niedzielę byliśmy na chrzcinach i tak w piątek wieczorem stwierdziłam, że mój mąż powinien odwiedzić fryzjera, bo zarósł niesamowicie. Przypomnieliśmy sobie o tym w sobotę o 15, czyli za późno. Mimo iż wcześniej twierdziłam, że nigdy w życiu nie będę strzyc swojego męża (kiedyś popsułam maszynkę w trakcie strzyżenia i musiał tak częściowo wygolony szukać fryzjera), to tym razem dałam się namówić. Nowa maszynka, to co może się stać?
Do tej pory ta maszynka służyła do podcinania brody, więc trochę kłopotu przysporzyło założenie nakładki. Żeby nie było - on się tym zajmował, nie ja. Ostrzygłam go dwustopniowo (gora odrobinę dłużej, a dół krótko) i została tylko kosmetyka. Zażyczył sobie zrobienia "przejścia" między górą, a dołem. Meczyłam się z grzebieniem i maszynką i właściwie już kończyłam jedną stronę, gdy nakładk spadła, a ja samymi ostrzami wycięłam mu trójkąt.
W życiu tak nie płakałam ze śmiechu
Okazało się, że nie zmienił ostrzy, dlatego nakładka spadła. A ja przejechałam mu po całej głowie tą mniejszą nakładką. Ale trójkąt nadal widać
efcia, paszczakin, malgos741, Magda*, beates, caffe, Magdala, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby, stara.krycha, Zofia8, Sabina, kapturnica, megan8, ania.g, Reni, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Morcia to już chyba cie nigdy nie poprosi o strzyżenie

Marta gratuluje zdolnego syna i gartulacje dla syna
Reni, Beates i reszta biorą lipiec to ja biore sierpień - w końcu córę zmajstrowaliśmy wlasnie w sierpniu
moremi, malgos741, beates, Mega, stara.krycha, Sabina, kapturnica, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Juz chlodniej, teraz mozna pozyc. Dziecko usypia mlodsze dziecko, matka z piwem i czipsami. Czyzby ciagle wakacje?

och jak ci zazdraszczam, ale jeszcze troche ( tylko miesiąc) i ja bede sie wakacjować
Dziobak, Mega, beates, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Reni, ja nie mam czasu tera siedzieć na ovu, ale kibicuję Ci mocno.
Pozostałym dziewczynom oczywiście też
Mam trochę zawirowań teraz, więc mało mnie tu będzie. Dobrze, że są wakacje, to usprawiedliwienia nie trzeba
efcia, Magdala, Mega, beates, stara.krycha, Sabina, kapturnica, kkisia, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Helllo co tam u was?
Reni i jaka decyzja? jeden czy dwa?
U was upał a ja tego nie odczuwam...u mnie czasem ciepło czasem zimno... wracam z przeprowadzki kumpla potrzebny był drajwer z autem pojemnym
Mega, efcia, moremi, stara.krycha, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
efcia wrote:och jak ci zazdraszczam, ale jeszcze troche ( tylko miesiąc) i ja bede sie wakacjować

Ja też już nie mogę się doczekać wakacji. Nasze będą pracowite , bo mamy remont. Ale już strasznie mi się chce do Polski jechać
efcia, moremi, stara.krycha, Magda*, Sabina, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Oby to byl ostatni taki dzien upalny. Jednak za goraco. Z radia I gazet nawolywali zeby siedziec w domu pomiedzy 11 i 3.
Teraz juz fajnie, po chlodnym prysznicu. Czekam na mojego wojazera.
Beates tez na lipiec? Kul.
efcia, moremi, malgos741, stara.krycha, ComeToMeBaby, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH