SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrabiam
    widzę ,że Reni pływa ;D'

moremi, Mega, kkisia, Reni lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Eh, powiem wam, że jestem pod wrażeniem dzisiejszej rozmowy z m. Chłopak cały czas mnie pozytywnie zaskakuje swoim podejściem do życia, rodziny i szeroko rozumianym poczuciem odpowiedzialności. No rozczuliłam się... Eh, ta tęsknota, co to z ludźmi wyprawia ;-)

oby sie to na praktyke przełozyło ;)

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Chwyla chwyla. Wakacje mam, taaak? Ponczka se kupilam, taaak? To go zjem, moze mi w cycki pojdzie! Bo na nogi to ciezko zapierdaczam, zeby nie byly grube. I daaaleko im do doskonalosci.

pokaż same nogi !!!!

Bozia3 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już pomału zbieram się na wakacje ;-)

Zofia8, Mega, BISCA, efcia, Reni, Bozia3, Magdala, gretka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Zatęskniłam.
    Wpadłam pogadać :)
    O psie... :P
    Mam takiego na miesiąc i wymiękam. Wczoraj w nocy była u mnie policja, ale przespałam, bo to była trzecia niespania z powodu psa. Na razie testujemy, jak się poukładać. Wczoraj testowałam pies na polu, ja w domu. No i jakiś sąsiad się zdenerwował, ze pies szczeka w nocy.
    No prawda, szczeka. Ale jak mam powiedzieć psu, żeby nie szczekał? Szczeka na koty i inne psy, a koty są paskudy, bo siadają za ogrodzeniem i się na nią gapią :)
    Może jakąś instrukcji któraś mi da psią? :)

moremi, Mega, dorbie, megan8, SolarPolar, kkisia, Sabina, BISCA, ania.g, efcia, Magda*, Bozia3, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, ale co ty masz na myśli, tak konkretnie?

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz ! :)

ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, jak na miesiąc ten pies to jakoś to przeżyjesz. On też nie na swoim terenie, bez swojego pana, pewnie nieco zestresowany. Czemu trzy noce przez niego nie spałaś, co takiego robił?

Krakonka lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Morka, ale co ty masz na myśli, tak konkretnie?
    No urlop. Tak konkretnie :-)

Krakonka :-)
    A nie myślałaś, żeby psa tak porzadnie wymęczyć przed snem? Spacer, bieganie, aportowanie?

ComeToMeBaby, Mega, Krakonka, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mega, to trzymam kciuki.
    Ale czekasz do TEGO weekenda? ;-)
    Hehehe, no ;) :P

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O żesz!
    Uwaga, to mój sześciotysięczny post! Odpalamy fajerwerki! Niech się dzieje, niech się sypie szczęście, radość i ciąża za ciążą :-) aj lav ju gerls <3

Mega, Arwena, Zofia8, megan8, moremi, Krakonka, kkisia, dorbie, BISCA, efcia, Simba, Bozia3, gretka, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, bój sie bora tak długo sie nie odzywać! Zeby mi to było po raz ostatni, no! ;)

ComeToMeBaby, moremi, Krakonka, kkisia, BISCA, efcia, Simba, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam spać, dobrej nocki :-*

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Cześć.
    Zatęskniłam.
    Wpadłam pogadać :)
    O psie... :P
    Mam takiego na miesiąc i wymiękam. Wczoraj w nocy była u mnie policja, ale przespałam, bo to była trzecia niespania z powodu psa. Na razie testujemy, jak się poukładać. Wczoraj testowałam pies na polu, ja w domu. No i jakiś sąsiad się zdenerwował, ze pies szczeka w nocy.
    No prawda, szczeka. Ale jak mam powiedzieć psu, żeby nie szczekał? Szczeka na koty i inne psy, a koty są paskudy, bo siadają za ogrodzeniem i się na nią gapią :)
    Może jakąś instrukcji któraś mi da psią? :)
    Nasz pies czasami coś sobie sfilmuje i nawet jak spi w garazu, to obudzi się i szczeka. Na dworzu go nie zostawiamy, tez żeby nie szczekal nuepotrzebnie

Krakonka, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasypiam. Pa!

Mega lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbi poczekaj

dorbie lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbi masz priv jak co

dorbie lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczekała.
    Myślałam o spacerze wymęczającym. Pierwszego dnia, jak ją syn poszedł wymęczyć, to sobie coś wbiła w łapę. Teraz chodzi w zielonym bandażu i ma się nie przemęczać. Dzisiaj syn się zbuntował i powiedział, ze nie idzie na spacer. Uśpiłam dziecko, nakarmiłam psa i wzięłam ją na przechadzkę alejkami z przystankami na trawce.
    Ja jestem wykończona, ona tak sobie :) Wzięłam ją do domu. Śpi w korytarzu - użyłam bramki na dziecko, żeby sobie normalnie spać na kanapie z kotem :) Tyle że co pies westchnie, to kot się podrywa.
    Ona nie umie chodzić tak, jak obserwuję inne psy, ze same idą. Ja muszę ją trzymać mocno na krótkiej smyczy i pilnować, żeby mi pod nogi nie weszła. I nie słucha żadnych komend. I w ogóle nie zachowuje się, jak te psy z serialu "zaklinacz psów" :)
    Jestem wuj nie właściciel :/
    Ale miesiąc, czy trochę więcej, jakoś dam radę. Nie wyobrażam sobie, żeby tyle sama siedziała w mieszkaniu i tylko wychodziła dwa razy na spacer... Chyba by ześwirowała.

kkisia, Mega, efcia, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka , a jak Małgosia ?? co tam nowego umie ?? zdrowa?

Krakonka, efcia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to Małgoś jest zachwycona :)
    Bidulka zachorowała w niedzielę, gorączka 39, spalam z nią i nie spałam, bo ledwo oddychała. Zapalenie oskrzeli, ale takie poważne, prawie już w płuco wchodziło. Dostała antybiotyk i we wtorek ożyła. I odrobiła dwa poprzednie dni. I nadal odrabia. Je jak drwal i jest niemożliwa. Musi siedzieć w domu, więc się nudzi.
    Za to psa obskakuje strasznie. Wiesza się na nim, opowiada gdzie ma jakie części ciała - oczywiście pokazuje też - biega za nim, potem ucieka. Szaleństwo. A pies dwa razy większy od niej :) I raczej mało zachwycony, że Małgosia się na nim uczy anatomii. Wyraźnie jej unika. A Małgoś natychmiast zaczęła mówić "siad" - przyciskając psa po zadzie, "chodź", "leż" "pies", oczywiście łapa ogon, oko itp to standard.

megan8, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, BISCA, Mega, efcia, dorbie, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 10273 10274 10275 10276 10277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ